Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Sølvgade 91, kld. th.

I hjertet af København K lige mellem Kongens Have og Søerne får du den ultimative drømmebeliggenhed til din nyopstartede café eller to go-restaurant, hvor byens folk færdes mest og altid søger et nyt yndlingsspot til at få dækket den lille sult eller kaffebehovet på farten.

I en smuk gammel ejendom fra 1882, der officielt befinder sig midt på Indre Østerbro med Kartoffelrækkerne som nabo, er rammerne ideelle til at åbne et hyggeligt nyt spisested i bybilledet. Sølvgade 91 åbner nu for dette flotte serveringslokale med masser af lys og et stort køkken ude bagved med god ventilation. Disse forhold – køkken, lager og butiks-/serveringslokale – kalder bare på, at du slår dørene op til byens nye hyggelige cafémiljø.

Caféen er lige til at starte op og kræver ingen renovering mv., da alt er i skønneste stand og orden. Køkkenet står opført i en lækker industriel stil, som vil glæde de fleste kokkehjerter, og serveringslokalet har en rigtig hyggelig atmosfære med flere muligheder. Her kan man både indrette café, to go-sandwichbar (eller lignende), en lille intim restaurant eller måske et cateringfirma. Kun fantasien sætter grænser – de inkluderede remedier og faciliteter åbner mange døre.

Placeringen lige mellem Kongens Have og Søerne, hvor der i forvejen er mange spisesteder, gør beliggenheden mere eftertragtet end sædvanligvis, da kundekredsen allerede er etableret og ved, hvor de skal kigge efter en god bid mad og noget at drikke. Nu kan du blive det nye "hot spot", som københavnerne bare venter på at opdage!

Serveringslokalet kan overtages til en rigtig fordelagtig pris i en hurtig handel, hvor det lejes med en lille afståelse. Slå til allerede i dag, eller kontakt Butikskompagniet for yderligere info om det spændende lokale i hjertet af byen!

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 200.000 kr.
Leje pr. mdr. 16.858 kr.
Størrelse 63 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Take Away & catering
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • FANTASTISK CAFÈLOKALE MED MASSER AF LYS
  • MELLE KONGENS HAVE OG SØERNE
  • KRÆVER INGEN RENOVERING

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 69
Leje pr. mdr. (kr.) 14.190
Størrelse (m2) 87
Leje pr. mdr. (kr.) 3.127
Størrelse (m2) 85
Leje pr. mdr. (kr.) 19.388