Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Lokale til salg på Søengen 1

Stemningsfuld og velbesøgt restaurant med sublim beliggenhed nær skov og sø

"Nuu er det nat, en vidunderlig nat, som de kalder Bella Notte. Stjernernes skær, bringer himlen så nær, i den skønne Bella Notte!"
Ak ja, det er blevet tid til selvforkælelse, adspredelse, eksotiske smagsvarianter og et berusende godt glas rødvin, som mødes i en skål henover stearinlysenes skær i den romantiske sensommeraften. Drømmer du om at føre dine gastronomiske idéer ud på tallerkenen og give dine gæster en helstøbt oplevelse, der forkæler alle sanser i et indbydende restaurantmiljø? Så læs med her:
Velkommen til Det Gamle Vinotek, på italiensk: La Vecchia Enoteca, som gennem de sidste 17 år har været drevet af et professionelt team, hvilket har medvirket til at skabe en stabil høj omsætning, et virkelig godt omdømme og ikke mindst en stor og loyal kundekreds, som har værdsat at komme tilbage igen og igen og smage på en lille bid af Italien midt i Holte.
Nu udbydes restaurationen til leje med afståelse, hvilket giver dig de ultimative betingelser for at videreføre den hyggelige atmosfære og de attraktive rammer. Glæd dig til at overtage et fantastisk spisested, som fremtræder fuldt indrettet med 40 + siddepladser indvendigt og 15 udendørs. Takket være det fuldt monterede køkken med selvstændig kold afdeling, den store bar med god arbejdsplads, opvaskeområde, de store lagerfaciliteter samt kunde- og personale wc har denne dejlige restaurant alt, hvad der kræves for at køre en professionel business.
Som en sidste bemærkning kan vi med fordel også fremhæve den lave husleje.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 2.500.000 kr.
Leje pr. mdr. 28.119 kr.
Størrelse 186 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse RESTAURANT
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Holte-helt-op en dejlig beliggenhed! Det stemningsfulde spisested indtager sin plads på en synlig hjørnebeliggenhed med Reprise Teatret som nærmeste nabo. Det skønne sted ligger ikke langt fra Geelskov og Søllerød Sø, og dermed kan gæsterne oplagt nyde en skøn gåtur før eller efter maden. Der er endvidere gode parkeringsforhold i området.

Den smukke scene er sat – alt der mangler er dig.