x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Søborg Hovedgade 124 A st.

FLOT RESTAURANT MED SYNLIG BELIGGENHED

Hvis I drømmer om at drive restaurant, så får I den oplagte mulighed for at anskaffe jer nogle helt fantastiske omgivelser til jeres foretagende. Her udbydes nemlig en restaurant med afståelse, hvor det er tilladt at servere varm mad, som I kan overtage og videredrive.

Fra gadedøren træder I ind i et stort serveringslokale med masser af dagslys og en behagelig atmosfære. Rummet er indrettet med god plads til spisende gæster, og der er en flot bar eller bestillingsområde, der binder hele lokalet sammen. Endvidere er der plads til udeservering, hvor gæsterne kan nyde udsigten over torvet og den lune sol.

Der er der også toiletfaciliteter til gæsterne, imens personalet har adskilt toilet i baglokalet. I får et godt køkken og et stort lagerlokale, der også kan anvendes til personalestue. Standen er super flot og spisesteder er fuldstændig klar til overtagelse.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 450.000 kr.
Leje pr. mdr. 9.710 kr.
Størrelse 119 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sushi restaurant m. take away
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Søborg Hovedgade 124A, en attraktiv beliggenhed for den erhvervsdrivende, der her bliver en del af et levende miljø. Vi Befinder os på et stemningsfyldt centertorv, hvor der hver dag er mange potentielle kunder lige ude foran døren. Ligeledes bidrager de øvrige spisesteder, dagligvarebutikker og specialforretning til det gode kundeflow. Der er busforbindelser få skridt herfra, og vi er tæt på både Helsingørmotorvejen og togforbindelser, så pendleren også nemt kan komme til og fra arbejde.

Hvis I vil se eller høre mere, så kontakt os allerede i dag.
Vi står klar til at give jer en fremvisning.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 11.946