Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Lokale til salg på Søborg Hovedgade 118

Fra det øjeblik, man træder over dørtærsklen til denne centralt beliggende restaurant på Søborg Hovedgade 118, imponeres man af den varme atmosfære og den fede indretning, som leger med mange moderne elementer, smukke farver, tidløse materialer og legesyge detaljer – fx i form af det mønstrede tapet på den ene endevæg og langs bardisken.

Det attraktive lejemål er på alle fronter i rigtig god stand og lejes med afståelse. Således er det oplagt at videreføre det succesfulde koncept, hvor restauration og take away-forretning går op i en højere enhed. Her inviteres gæsterne indenfor i det smukke serveringslokale, som nemt kan indrettes med lounge og forskellige spisezoner, og centralt i rummet er der opstillet en bardisk, hvor du og dine kollegaer kan tage imod bestilling.  

Ude bagved er restauranten godt udstyret med et fuldt indrettet industrikøkken, der har alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til at lave eksotiske, varme retter. Herfra er der videre adgang til et rummeligt lagerlokale og et personaletoilet, mens kundetoilettet tilgås direkte via restauranten ad en lille gang.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 550.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.946 kr.
Størrelse 115 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Indisk restaurant og take-away
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Restauranten ligger med perfekt synlighed direkte ud til Søborg Hovedgade; et centralt knudepunkt for mange tusinde mennesker i nærområdet. Gaden har karakter af en levende strækning fuld af alverdens specialforretninger, supermarkeder og caféer, som tilsammen skaber en god variation af potentielle kunder; her kommer folk helt naturligt forbi, og der er således allerede etableret en kundekreds.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 9.710