SOLGT

Lokale til salg på Ryesgade 63 st. tv.

Ikoniske Ryesgade på Østerbro strækker sig hele vejen fra Østerbrogade til Søpassagen og Fredens Park. Med andre ord – den perfekte rute at åbne sine cafélokaler!

Efter at have shoppet Østerbrogade tynd, er det oplagt at slentre ned langs Ryesgade og tage et hvil på en hyggelig café i selskab med lidt god varm og en rygende varm kop kaffe, inden turen fortsætter mod Søerne eller ind i den grønne park. Og det er her – som det hyggelige pitstop på vejen – at din nye café kommer ind i billedet. Udgangspunktet er fantastisk, for her kan du nu overtage de flotte cafélokaler, som står rustikt indrettet med sidde- og spisepladser i det åbne rum, hvor også baren står placeret. Bag baren er der monteret en række køleelementer, så man kan opbevare og servere kølige drikkevarer for sine gæster. Der er ligeledes installeret opvaskemaskine, og der er god plads til at opstille en stor kaffemaskine på bordpladen, så man kan stå og agere barista med manér. Ligeledes kan service osv. få plads bag baren, ligesom man kan stå og anrette lette bestillinger til den lille sult.

Foruden caféens hyggelige opholdsrum er der via baglokalet adgang til et separat lager, hvor paller med drikkevarer osv. kan stå opbevaret, samt et fint personale- og kundetoilet.

Mulighederne med denne café er mange, da lokalet står i så flot og brugbar stand; lige til at overtage. Ønsker du at åbne en klassisk og god café, eller måske en unik lille ølbar med lokale udskænkninger? Begge dele kan lade sig gøre, kun fantasien sætter grænser.

Få opfyld cafédrømmen, og start dit eget sted tæt på Søerne her på Østerbro!

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.338 kr.
Størrelse 57 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kaffebar / Cafe / Vinbar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 14.726
Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 3.300
Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 51
Leje pr. mdr. (kr.) 11.046