Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

NY PRIS

Lokale til salg på Ryesgade 30B st. th.

Fra Indre By går turen gennem Botanisk Have en smuk solskinsdag efterfulgt af en gåtur langs Søerne. På den anden side af Fredensbro melder lysten sig; til en kaffe, en kage, en øl, en drink eller et let måltid mad. Og det er her, at du kommer ind i billedet. For med denne fantastiske hjørnebeliggenhed på Ryesgade mellem Indre Nørrebro og Østerbro og få skridt fra Søerne er du sikret de bedste betingelser for at invitere gæster forbi din café; til indendørs hygge eller dejlig udendørsservering under åben himmel.
Dette attraktive lokale udbydes til leje med afståelse og kan benyttes som både café og restaurant, da der foruden et stort serveringslokale også fremvises et moderne industrikøkken med udsugningsanlæg og alt det gængse inventar, som der er behov for i forbindelse med at sammensætte en spændende menu. Fra køkkenet er der udgang til baggården, ligesom der er adgang til et gangareal med trapper ned til kælderens store disponible rum, der kan benyttes til opmagasinering.

Selve serveringslokalet fremtræder enormt hyggeligt, og man kan levende forestille sig, hvordan mange gode aftener vil udspille sig her med levende stearinlys på bordene, velsmagende rødvin i glassene og rolig baggrundsmusik til at sætte stemningen. Her er god plads til flere siddende gæster, og for enden af lokalet er der indrettet en barskranke, hvor der kan tages imod bestilling, betales og serveres cocktails. Fra dette rum er der til slut adgang for gæster til en lille afdeling, der rummer to toiletter.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 695.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.578 kr.
Størrelse 110 m² + 25 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Italiensk café/restaurant/vinhus, med take-away, italienske delikatesser og private arrangementer.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke B

Beliggenhed

Caféen har en sublim beliggenhed i anden række til Søerne på et synligt og centralt hjørne, hvor der er plads til udeservering i de varme måneder. Dette sted er i forvejen kendt for at være hjemsted for mange hyggelige beværtninger, herunder Guldkroen og Tiger Mama, og nu kan du blive den næste i rækken.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 36.500
Størrelse (m2) 145
Leje pr. mdr. (kr.) 26.710
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 29.500