Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Rungsted Havn 38, st. th.

Imens havnens indbydende atmosfære summer ude foran døre, lokker dette charmerende spisested indenfor til et lækkert måltid i de helt rigtige omgivelser. Der er også mulighed for udeservering på den skønne terrasse, der ligger midt i solens lune stråler og med den fineste udsigt til vandet.

Restauranten udbydes med afståelse, den er velholdt og fuldstændig klar til nye ejere. Det første, I bemærker er de mange store vinduer, der lukker lyset smuk indenfor og skaber en konstant kontakt med den hyggelige havn. I restauranten er der masser af siddepladser, hvor folk kan forkæle smagsløgene, imens de maritime omgivelser breder sig som det fineste baggrundsbillede. Tilstødende ligger nogle gode køkkenfaciliteter og et lagerlokale samt toiletfaciliteter. Varmt køkken er tilladt, og lokaler som disse indbyder til alskens gastronomiske udfoldelser. Beliggenheden er perfekt til alt fra spændende tapas og frisk fisk til italienske delikatesser eller hippe veganske retter.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 1.200.000 kr.
Leje pr. mdr. 21.917 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Take-away med gourmet burger koncept, af høj kvalitet og standard
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Rungsted Havn 38, St. Adressen bliver simpelthen ikke bedre. Vi befinder os på den sydvendte mole, hvor jeres nye naboer blandt andet består af mange prominente spisesteder, der lokker folk i alle aldre til havnen. Det maritime miljø skaber en helt særlig stemning, og særligt Rungsted Havn er kendt for sin unikke atmosfære, der, for mange, er indbegrebet af livsnyderi og hygge. Omgivelserne er fantastiske, naturen er i højsæde og rammerne for et dejligt spisested er sat. Her vil I elske at drive restaurant. Rungsted Havn er nem at komme til i bil, men der er også busforbindelser og tog ganske tæt på.