Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

Lokale til salg på Rugkærgårdsvej 50-64

I det hyggelige Taastrup byder sig nu en spændende mulighed for iværksætteren eller lignende, for nu kan I få fingrene i dette særdeles rummelige og åbne selskabslokale. Lad jer dog ikke narre af betegnelsen - med alle disse kvadratmeter kan de fleste drømme gå i opfyldelse! Foran bygningen er et stort parkeringsområde med plads til mange biler, og de i alt 825 kvadratmeter er placeret i et roligt kvarter.

Den gode plads fordeler sig hovedsageligt i ét stort lokale, der indtil videre har været ibrugtaget som et lyst og lækkert festlokale med god plads til at slide på danseskoene. Her er dog også potentiale til at nytænke indretningen, og foruden det store rum medfølger også i alt syv værelser, hele tre toiletområder og et særdeles stort køkken. Måske kan drømmen om restaurant eller bed and breakfast endelig gå i opfyldelse?

De mange kvadratmeter er placeret med front mod et større parkeringsareal, der sikrer gode forhold for dig og kollegaerne såvel som for gæster og kunder – hvem end dit klientel nu engang er. Der kører endvidere busser lige ude foran ejendommen med direkte forbindelse op til Taastrup Station. Stationen og Taastrups udbudsrige centrum folder sig ud blot 1,5 km herfra, så det er en dejlig kort tur, man har i vente med offentlig transport til arbejdspladsen.

Selskabslokalet ligger i et roligt kvarter med en stor Meny og en kiosk lige om hjørnet, hvor man kan forsyne sig i frokostpausen, og ellers er området mestendels præget af villaveje og et par daginstitutioner. Ro og fred er således en sikker garanti ved overtagelse af disse spændende og mulighedsrige lokaler, der stadig ligger nær ved bydelens midte. Der er tale om et salg til afståelse.

Er man på udkig efter et lokale til kontorlandskab, festudlejning eller lignende er Rugkjærgårdsvej 50 bestemt et besøg værd.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 52.788 kr.
Størrelse 1068 m²
133 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Selskabslokale / Catering
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Beliggenhed