Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Veldrevet delikatesseforretning med høj omsætning til salg

På en sidegade til den populære Østerbrogade ligger Rosenvængets Alle, hvor Gourmandiet i flere år har haft deres butik.

Erhvervslejemålet er klassisk, autentisk og fuld af muligheder – også for forandringer, hvis det er det, du måtte ønske. Kort sagt skal du slå til nu, hvis du kan se dig selv i disse velholdte og flotte lokaler med en absolut sublim beliggenhed.

Facaden er den perfekte kombination mellem en vis form for seriøsitet og elegance. Butikken toner frem, med en  facade der er beklædt med to store vinduespartier med markiser, hvorpå der står “Home of great taste”. Kvaliteten er sikker, det er ikke blot ord. Fra indgangen træder du og dine kunder ind til et stort salgsareal med højt til loftet, flotte gulvklinker og indbydende indretning. Det er dog ikke det bedste ved ejendommen, for der er tilmed slagtermalerier langs lofterne, hvilket er en fin detalje i denne klassiske slager/delikatesse. Foruden salgsarealet er der både køkken, toilet, personalefaciliteter, kælder med kontor og lagerplads samt fryseboks og stort kølerum.

Alle rettigheder, navn og logo, samt telefonnummer, mailadresse, hjemmeside og lokalet på Rosenvængets Alle 7A, med dertilhørende udstyr medfølger.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.250.000 kr.
Leje pr. mdr. 40.000 kr.
Størrelse 130 m² + 110 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Slagter- og delikatesseforretning med ret til servering af enkle retter til morgen og frokost.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

I kan gå langs den brostensbelagte gade og ud på Østerbrogade, der vrimler med alt fra dansk design og trendy caféer til specialforretninger og gode bagerier. Erhvervslejemålet er placeret i det mondæne Østerbro tæt på Trianglen og Søerne. Du er sikret en høj kundeaktivitet med denne placering.

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 13 kld.
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 29.750
Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Nørregade 15 / Skt. Peders stræde 1
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 39.750
Carl Jacobsens Vej 15A, st.
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 21.242
Holbergsgade 7C, st.
Størrelse (m2) 130
Leje pr. mdr. (kr.) 19.823