Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Rosenvængets Alle 3 st.

Nu kan I blive de nye lejere af dette gennemgribende flotte og stilfuldt indrettede spisested, der står fuldstændig klar til overtagelse. Standen er helt i top, og der er ikke en finger at sætte på indretningen. Allerede ved første møde med spisestedet, falder I får det klassiske ydre, hvor den hvide facade står i fin kontrast til de sorte rammer om vinduerne, der lukker dagslyset indenfor og giver et indbydende kig i spisestedet. Lokalerne er nyrenoveret og fremtræder i super flot stand – her skal I ikke løfte en finger inden overtagelse.

Fra entredøren træder I ind i det store og indbydende lokale, hvor der er kombineret barmiljø og siddepladser. Væggene har en flot mørk farve, der, sammen med den stilfulde bar, understreger rummets nutidige udtryk. I forlængelse af baren, har I et velindrettet køkken med udsugning. Ydermere er etagen indrettet med gode toiletfaciliteter, der kan opdeles til herrer og damer. I kælderen er der to rum, hvoraf det ene er ideelt som lager og det andet er indrettet som køleboks. Her får I de perfekte rammer for et spisested, en hyggelig café eller eventuelt take-away. Erhvervet udbydes til leje med afståelse.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 845.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.682 kr.
Størrelse 69 m² 45 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Spiserestaurant, Café og salg af smørrebrød
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Beliggenhed

Adressen er Rosenvænget Allé 3, en central beliggenhed på Østerbro – en spændende bydel, der formår at forene byens goder med naturen. Fra denne adresse er I kun få minutters gang fra Fælledparken og Sortedams Søens naturskønne aner, og i samme omfang finder I den nye metrostation ved Trianglen, der hurtigt og bekvemt tager jer til og fra arbejde. Nabolaget byder sig med alt fra dagligvarebutikker og specialforretninger til eksklusive spisesteder og hyggelige cafeer. Her bliver I således en del af et levende erhvervsliv, og I kan glæde jer over, at der hver dag spankulerer potentielle kunder rundt ude foran døren. Beliggenheden er helt perfekt.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 137
Leje pr. mdr. (kr.) 21.000
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 126
Leje pr. mdr. (kr.) 12.830
Størrelse (m2) 150
Leje pr. mdr. (kr.) 36.844