Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

KØBSAFTALE UDSENDT

Lokale til salg på Ravnsborggade 19

VELINDRETTEDE RESTAURATION TIL AFSTÅELSE PÅ ATTRAKTIVE RAVNSBORGGADE

Som sidegade til Nørrebrogade og med en placering nær Københavns Søer udmærker Ravnsborggade sig som en af hovedstadens mest populære tilholdssteder. På denne attraktive adresse holder Ravnsborg Vinbar til, der netop er sat til afståelse – hvis du går og drømmer om at drive vinbar, café eller restaurant, så er det nu, du skal slå til.

Det er oplagt at fortsætte driften af Ravnsborg Vinbar, der har en høj omsætning, men du kan naturligvis også starte din helt egen restaurationsidé op fra bunden. I det velholdte lejemål er alle kvadratmeter nemlig udnyttet til fulde og åbner op for gode indretningsmuligheder og højt til loftet. Lokalerne er hyggeligt indrettet med vinen som omdrejningspunkt, byder på en stor spisebar og restaurationsarealer med omkring 48 siddepladser samt en stor udeservering. Dertil hører et fuldt monteret køkken, flotte gæstetoiletter og en veludnyttet kælder, bestående af 5 separate kælderrum.  Vinbaren emmer af sjæl og charme, som du kan vælge at bibeholde eller modernisere, så stedet passer til netop din forretningsidé med henblik på at drive café, bar eller restaurant.        

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 2.200.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.039 kr.
Størrelse 112 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Vinbar
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Beliggenheden på hippe Ravnsborggade nær Nørrebrogade, Sankt Hans Torv, Søerne og Nørrebro Teater vil uden tvivl tiltrække et hav af kunder – sultne efter en bid brød eller tørstige efter en god vin at varme sig på efter fyraften. Nørrebro vrimler med turister såvel som lokale, der dagligt besøger hipster-mekkaet Ravnsborggade for at suge den pulserende stemning til sig, nyde en drink med vennerne eller gå på jagt i kvarterets hyggelige specialbutikker.

Ja, at drive restaurant på Ravnsborggade er bestemt ikke en dårlig idé. Bus 5C stopper på Nørrebrogade et par minutters gang fra adressen, området er spækket med kulturelle tilbud til unge såvel som ældre, og resten af Københavns kvarterer er ikke mere end en kort cykeltur væk – så bliver det ikke meget bedre!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 36.500
Størrelse (m2) 185.7
Leje pr. mdr. (kr.) 35.000
Størrelse (m2) 145
Leje pr. mdr. (kr.) 26.710