Lokale til salg på Ravnsborg Tværgade 7, st. th.

Lyder det fristende at drive en spændende konceptbar midt i Københavns hippeste område på Ravnsborg Tværgade? Det kan du komme til nu. Til afståelse ligger i nummer 7 Rastløs, der passer perfekt ind i det nytænkende og livlige miljø lige ved Søerne.
Beværtningen ligger i en ny ejendom med udsigt til Søerne. Med sådan en adresse skal det ikke gå nogens næse forbi, at der naturligvis er tale om en indretning uden sidestykke. Den må næsten betegnes som industriel med et diskotouch - altså ikke noget man ser hver dag.
Træd ind gennem den store glasdør og find dig selv i det skønne univers. De grå gulve oplyses af neonlys i blå og lilla, og de petroleumsfarvede vægge flyder sammen med siddebænken langs væggen. Man kan nærmest høre de livlige electronicarytmer strømme ud af højtaleren, på trods af at det er fuldt dagslys.
Direkte fremme ligger hovedattraktionen, nemlig den velekviperede bar. I en sådan beværtning skal der selvfølgelig være plads til det hele, og det er der så sandeligt også med både hylder til spiritussen, køleskabe og håndvask. Bag barområdet finder man det store toiletområde, der naturligvis også lyses op af neonlamper, og kælderen byder på rigtig gode opbevaringskvadratmeter med fin loftshøjde - og der er naturligvis elevator, der forbinder etagerne.


FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 465.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.046 kr.
Størrelse 51 m²
20 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Koldt køkken - Bar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Søerne, Ravnsborggade og Dronning Louises Bro - det hele ligger inden for rækkevidde. Med en bar på sådan en adresse kommer man i godt selskab, hvor flere cocktailbarer, vinstuer og prisvindende restauranter ligger i nabolaget, så man altid kan sende sine kunder videre, hvis der er stuvende fuldt. Placeringen giver god eksponering, hvor især sommermånederne kommer til at være travle, når solen går ned og byen søger inden døre. Det er naturligvis nemt at komme hertil med både bus og Metro, for Nørrebrogade og Nørreport Station ligger lige ved siden af.

Velkommen til Ravnsborg Tværgade!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 57
Leje pr. mdr. (kr.) 11.338
Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 3.300
Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 67
Boligafgift pr. mdr. 6.273