SOLGT

Lokale til salg på Rantzausgade 22B, st.

NU UDBYDES EN AF BYENS FLOTTESTE OG MEST VELINDRETTEDE RESTAURANTER - SKAL DEN VÆRE DIN?

På solsiden af Rantzausgade udbyder vi nu en af Københavns flotteste restauranter – der er tale om gennemrenoverede lokaler, som står knivskarpt med gennemtænkte løsninger og et stilsikkert materialevalg. Vil du med indenfor på en fremvisning?
Lokalerne, som nu kan blive de nye rammer om din virksomhed, fordeler sig over 389 kvadratmeter, og de udbydes til leje med afståelse. Restauranten ligger i gadeplan med store vinduespartier mod gadebilledet samt mulighed for udeservering, hvilket må siges at være et stort plus i de lune måneder, hvor københavnerne higer efter sol og varme – og her bliver beliggenheden på solsiden af gaden virkelig guld værd.
Lokalerne er gennemrenoveret for to år siden, og de har en helt særlig stemning og atmosfære. Her er plads til 100 spisende gæster, og de lysfyldte og indretningsvenlige lokaler kan praktisk talt indrettes præcis, som du ønsker. Restauranten byder selvfølgelig også på et godt og praktisk barområde, fine toiletfaciliteter samt et stort og åbent køkken, der giver kokkene ideelle rammer om madlavningen. Dertil kommer selvfølgelig gode opbevaringsmuligheder i de diverse disponible rum samt i kælderetagens lager.  Det er planen at Rantzausgade bliver ensrettet indad mod byen, samt at brede fortorve, cykelstier, og en masse grønne oaser skal gøre gaden endnu mere attraktiv.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 2.450.000 kr.
Leje pr. mdr. 45.151 kr.
Størrelse 303 m² + 30 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant, vinbar samt detailsalg af vine.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Med beliggenhed på Rantzausgade befinder vi os lige på grænsen mellem det hippe Nørrebro og det trendy Frederiksberg. Det her er altså en attraktiv beliggenhed for erhvervsdrivende, som er på udkig efter en placering med et befærdet gadebillede såvel som de mange omkringliggende virksomheder, der er med til at tiltrække en bred kundeskare. Området huser nemlig alt fra velrenommerede spisesteder til dagligvarebutikker og små, finurlige specialforretninger. Der er gode busforbindelser få meter fra restauranten, og samtidig er der kun 500 meter til Nuuks Plads med bl.a. metro.

TILSVARENDE EMNER

Toves Gaard, Enghavevej 8C
Størrelse (m2) 359
Leje pr. mdr. (kr.) 85.263
Nyhavn 9

Cafe & Restaurant

Nyhavn 9

Størrelse (m2) 300
Leje pr. mdr. (kr.) 89.950