Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Lokale til salg på Ordrupvej 92, st. th.

På Ordrupvej 92 ligger et flot, nyrenoveret lokale til leje med afståelse. Her bliver du den nye ejer af et funktionelt erhvervslejemål kombineret med en utrolig attraktiv beliggenhed ud til Ordrupvej. Du overtager nøglerne til et flot, nyrenoveret lokale – og der hersker da heller ingen tvivl om, at der er tale om en fin og velholdt ejendom. Det er oplagt at indrettet dette erhvervslejemål til en café med koldt køkken og butik. Planløsningen fordeler sig ud en lys og indbydende indgang, hvorfor gæsterne straks vil føle sig velkomne og taget godt imod. Derudover kan du se frem til et stort og åbent lokale med smukke sildebensgulve, højt til loftet og flere siddepladser. I åben forbindelse heraf findes det moderne køkken med opbevaringsplads, plads til at brygge god kaffe og mulighed for at byde gæsterne på lækre kager og snacks. De resterende kvadratmeter udspiller sig på et toilet og et fint lager. Lokalet er centralt beliggende i Ordrup, og med lige netop denne adresse, vil du både opleve en høj grad af synlighed fra forbipasserende, hvilket vil få flere mennesker til at stoppe op og kigge indenfor.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 550.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.386 kr.
Størrelse 82 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Servering og cafe, salg af brød, drikkevarer, vin(ikke til indtagelse i cafeen), pizza, is og relaterede produkter.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Der er diverse caféer, spisesteder og gode indkøbsmuligheder i nærområdet, som du eller dine ansatte kan besøge i frokostpausen eller efter arbejde – tag en kollega under armen og styrk sammenholdet på arbejdspladsen. Der er gode offentlige transportmuligheder med bus langs Ordrupvej og 850 meter til Ordrup Station, hvorfor det er nemt at komme til og fra arbejde. Hvis du stræber efter en yngre til bred målgruppe, tilgodeser området da også dette, da adressen er placeret tæt på flere skoler og Ordrup Gymnasium.