Lokale til salg på Oehlenschlægersgade 50A

TAKE AWAY-LOKALER I FLOT STAND PÅ EN AF VESTERBROS BEDSTE ADRESSER

Beliggenheden fås ikke meget bedre end her på Oehlenschlægersgade 50A på Vesterbro. Her bliver man en del af et varieret gadebillede, som tiltrækker folk fra nær og fjern – med en masse trafik både til fods, på cykel og i bil. Disse 51 kvadratmeter står i en flot stand og er kort fortalt lige til at gå til. 

Lokalerne udbydes til afståelse, og da der bl.a. er varmt køkken, egner butikken sig særligt til take-away. De 51 kvadratmeter fordeler sig først og fremmest over et lokale med store vinduespartier, et veludnyttet barområde, mulighed for diverse kølediske samt et par siddekroge til kunder. Bagved ligger et rummeligt køkken med gode faciliteter, og det hele afrundes med separat kølerum, god lagerplads og et toilet.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 795.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.786 kr.
Størrelse 51 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Take away grill
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Oehlenschlægersgade ligger som en rolig sidegade til Istedgade, der fungerer som en af Vesterbros absolutte hovedpulsårer. Gaden strækker sig hele vejen fra Københavns Hovedbanegård til Enghave Plads med diverse busforbindelser, Cityringen og kort afstand til S-tog ved Carlsberg Station. Et livligt gadebillede udfolder sig således omkring butikken med potentiale for mange kunder dagligt. Området er nemlig kendt for sine mange specialforretninger og helt unikke stemning. Lyder det som noget for dig? Så kontakt Butikskompagniet for yderligere info.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 15.812
Frederiksborggade 41, st.
Størrelse (m2) 89
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500
Kompagnistræde 17, st. th. og kld.
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500
Dronningens Tværgade 22 st.
Størrelse (m2) 74.8
Leje pr. mdr. (kr.) 11.033
Nordre Fasanvej 269, stadeplads
Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 12.370