Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

NY PRIS

Lokale til salg på Nygade 6, 1. sal

RUMMELIG OG ATTRAKTIV RESTAURANT MED GODE FACILITETER OG UDENDØRSSERVERING – MISUNDELSESVÆRIDIG PLACERING LIGE VED GAMMEL TORV I INDRE BY

 På Nygade 6 i København K, blot et stenkast fra Gammeltorv, har du lige nu muligheden få fingrene i denne attraktive og indbydende restaurant beliggende på førstesal. Restauranten byder på et asiatisk inspireret interiør og er indrettet med hele tre store lokaler i forlængelse af hinanden, som byder på masser af plads til de spisende gæster. Hertil kommer også en overdækket terrasse, som snor sig langs facaden og byder på udendørsservering og et skønt udkig mod Strøget og Gammeltorv. Foruden de tre store lokaleområder er restauranten indrettet med gode gæstetoiletfaciliteter samt garderobe. Hertil råder restauranten over flere gode og funktionelle køkkenområder, stort separat kontor, fyrrum og privat WC. Til restauranten hører desuden også et kælderplan bestående af et lager samt en fjerdesal, som råder over tre lagerrum, et disponibelt rum samt endnu et kontor.

Restauranten placerer sig lige i smørhullet af Indre By, side om side med byens væld af butikker, indkøbsmuligheder, caféer og meget mere. Her summer det altid af liv, når tusindvis af både Københavnere og turister begiver sig rundt hver eneste dag. Med en sublim placering lige på hjørnet af Strøget og Gammeltorv, findes der ikke en bedre beliggenhed i Indre By. Med andre ord - her er både restaurant og beliggenhed helt i top.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Nygade 6 i København K.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.600.000 kr.
Leje pr. mdr. 145.619 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • Belligenhed
  • Genial eksponering
  • Balkon over strøget

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 23.029