Erhvervsformidler, Restaurant Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Restaurant

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Lokale til salg på Nivå Strandpark 21 - Grill / Ishus & Café

På Nivås hyggelige og friske havn befinder sig et todelt lejemål, hvor I nu bliver præsenteret for erhvervslejemålene, der passer perfekt til en restaurant eller café, samt ishus.

Erhvervslejemålene byder jer velkommen uden for på den store, hyggelige træterrasse, hvor der er plads til, at mange gæster kan sidde og nyde både mad og drikke mens de tager den skønne udsigt over havnens både samt livet på kajen ind.

Er det dog regn- og blæsevejr kan gæsterne søge ly i restaurantens store serveringslokale og grundet de store vinduespartier stadig nyde den skønne udsigt, ligesom vinduespartierne også sørger for et skønt lys til det rummelige lokale. Rummet indeholder samtidig en veludstyret bar, som I kan følge vejen forbi og herefter lande I det gode produktionskøkken, der rummer alt tilbehør.

Er dette dog ikke nok, er der desuden et nyere opdateret lagerskur i forlængelse af køkkenet, som bl.a. kan bruges til opbevaring af råvarer og eventuel service. Til sidst skal det nævnes, at erhvervslejemålet har fine toiletfaciliteter samt er til leje med afståelse.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.195.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.122 kr.
Størrelse 220 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café, Grill- & iskiosk
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Lejemålene befinder sig på én af Nordsjællands hyggeligste havne med mange besøgende året rundt. Havnens nærliggende miljø rummer både et bådelaug, en surfklub samt en velbesøgt strand, hvilket gør denne placering attraktiv, hvis I ønsker at tiltrække mange sultne og tørstige gæster – desuden skal det nævnes, at Nivå Camping ligger mindre end tre minutter væk i bil, hvilket kun sikrer jer ekstra gæster på havnen. Alle de mange gæster har heldigvis mulighed for at parkere på de mange parkeringspladser omkring på havnen, ligesom at jeres medarbejdere også nemt finder plads til bilen. Dog skal det nævnes, at Nivå St. ligger ca. syv minutter væk på cykel, og destinationen derfor også er nem at komme til selv uden bil. Velkommen!