Ejendomsmægler MDE, Restaurant/Butik Jesper Poder Olsen

Jesper Poder Olsen

Ejendomsmægler MDE, Restaurant/Butik

jpo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 01 17

Lokale til salg på Nørregade 39, st., 7100 Vejle

Attraktive cafélokaler til afståelse på en af Vejles bedste beliggenheder

Velkommen til Nørregade 39 – Vejles absolut hyggeligste og bedste placering. På denne adresse udbyder vi nu disse unikke cafélokaler til afståelse, og vi tør godt love, at du ikke finder bedre rammer for din virksomhed. Det er nemlig her, det hele sker!

Disse attraktive cafélokaler råder over 86 veldisponerede og unikt indrettede kvadratmeter. Med store vinduespartier på tre sider af ejendommen skabes der godt blikfang fra gaden, og samtidig nyder lokalerne godt af et fantastisk lysindfald. De fleste kvadratmeter fordeler sig over det store cafélokale, hvor der er plads til 40-45 siddepladser. Stilen er utrolig flot, og samtidig er der rig mulighed for at indrette rummet, som du ønsker. Cafeen råder samtidig over et rummeligt barområde, et 15 kvadratmeter stort køkken samt to toiletter, hvoraf det ene er handicap-godkendt og har puslefaciliteter. Dertil kommer personaletoilettet og mindre opbevaring. En stor fordel ved disse cafélokaler er selvfølgelig det faktum, at du får mulighed for udendørsservering. Her er plads til op mod 50 siddepladser, og det er desuden muligt at overdække en stor del af udendørsarealet med den centrale, dobbeltsidet marsise.
Derudover er der mulighed for at lave en tilbygning i glas på en del af udeserveringsområdet, hvorved du kan opnå flere seatings hele året rundt.

Hvis du allerede kender Vejle, ved du, at beliggenheden her på Nørretorv er intet mindre end sublim. Nabolaget emmer af liv, og du bliver straks en del af et stemningsfyldt erhvervsliv med mange forskellige typer virksomheder som naboer. Nørregade, og resten af Vejles midtby, huser nemlig alt fra velrenommerede restauranter, hippe cocktailbarer og kaffebarer til velkendte kædeforretninger og specialbutikker.  

Det her er det perfekt sted for dig, der driver café eller mindre restauration – og som ikke vil gå på kompromis med beliggenheden.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 549.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.866 kr.
Størrelse 86 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café, restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke

Beliggenhed