Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Nørregade 2, st. th.

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde dette flotte og velholdte spisested med afståelse, der ligger helt perfekt på hjørnet af Skindergade og Nørregade. De store facadevinduer breder sig over det velbesøgte gadehjørne og skaber et godt blikfang for de mange forbipasserende.

Erhvervet fordeler sig over to etager, hvor spisestedet er beliggende i stueplan, imens kælderen har køkken, køle- og fryserum samt  toiletfaciliteter. Begge etager er udstyret med udsugning. Selve spisestedet fremtræder pænt og indbydende, og da det ligger lige på et solhjørne, er der masser af dagslys fra de mange vinduer, som også åbner op for en skøn udsigt over Gammeltorv. Lokalet er indrettet med flere siddepladser og der er et nydeligt bestillingsområde med glasmontre og god bordplads til eksempelvis at anrette bagels og salater. Her får I de perfekte rammer for et godt spisested – og beliggenheden er tilmed helt perfekt.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 43.139 kr.
Størrelse 85 m² + 75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg og produktion af grillmad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Nørregade 2, en fantastisk beliggenhed midt i København, hvor I øjeblikkeligt bliver en del af hovedstadens levende handelsmiljø. Strøget ligger lige rundt om hjørnet og det vrimler med spændende butikker, barer og spisesteder, der bidrager til det velbesøgte gadebillede. Gammeltov ligger lige ude foran spisestedet og sikrer jer et utal af potentielle kunder hver dag. Med en så central beliggenhed har I busforbindelser inden for gåafstand, og I kan tilmed glæde jer over, at det kun tager fem minutter at gå til den nye metro på Rådhuspladsen, så både personale og kunder nemt kan komme til og fra adressen. Beliggenheden er blandt de bedste for erhvervsdrivende.

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Nørrebrogade 56 st. tv.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 18.548
Nyhavn 7

Cafe & Restaurant

Nyhavn 7

Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 51.912
Amagerbrogade 10, st. tv. og st. mf.
Størrelse (m2) 133
Leje pr. mdr. (kr.) 18.500
Frederikssundsvej 110, st.
Størrelse (m2) 82
Leje pr. mdr. (kr.) 10.260