Lokale til salg på Nørrebrogade 56 st. tv.

TOTALISTANDSAT RESTAURANT PÅ NØRREBROGADE

Nørrebrogade slanger sig som det trendy brokvarters hovedpulsåre, hvor spændende forretninger, kulturelle institutioner og ikke mindst nogle af de mest velbesøgte spisesteder for området åbner sig op. Vi kan ikke lægge skjul på, at der med erhvervsadresse på Nørrebrogade er dømt fuld synlighed! Til leje med afståelse kommer nu en fuldkommen enestående og lækkert istandsat restaurant med en af de absolut bedste beliggenheder i hele 2200.

Loftshøjden er på lige knap 4 meter, som allerede ved første møde gør, at rummeligheden er ganske overvældende. Samtidig er der knald på farverne med en elektrisk blå, lyserød i puddernuancer og solgul, der pryder væggene, og som får et smukt spil mod det flotte gulv med forskelligtfarvede stave, der gør oplevelsen helt unik. Selve hovedlokalet er restauranten, hvor gæsterne bliver vist ind og kan sidde og nyde de imponerende rammer, mens man bag bardisken netop kan skimte det industrielle køkken, hvor magien sker. Her er tilladelse til varmt mad, ligesom også alkol kan serveres til klokken 02:00 i weekenden. Dertil rummer indretningen en garderobe til overtøjet, et flot og stilrent gæstetoilet samt et lager, der ligger for sig selv i kælderplan.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.495.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.008 kr.
Størrelse 73 m² + 42 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurationsdrift med baggrundsmusik, samt catering og salg af varme og kolde retter og drikkevarer.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Pulsen banker og Nørrebro syder – atmosfæren kan mærkes helt inde på den anden side af de enorme vinduesruder, der fungerer som lokalets facade sammen med et par enkelte cafébordsopstillinger til udeservering. Naboerne er yderst prominente navne i byens spiseguides, og når det kommer til oplevelser, skorter Nørrebro ikke på noget, når flere teatre, spillesteder, grønne parker og konceptforretninger folder sig ud og gør kvarteret helt unikt. Linje 5C stopper praktisk talt lige foran hoveddøren, der er gåafstand til metro, og Københavns mest velkendte åndehul, Søerne, er ligeledes indenfor kort rækkevidde. Altså kommer vi nok ikke nærmere en stjerneplacering af de helt særlige. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Ålekistevej 195 st. samt kld.
Størrelse (m2) 114
Leje pr. mdr. (kr.) 16.974
Nyhavn 7

Cafe & Restaurant

Nyhavn 7

Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 51.912
Nørregade 2
Størrelse (m2) 160
Leje pr. mdr. (kr.) 43.139
Øster Farimagsgade 8, st. tv.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 21.393