Lokale til salg på Nørrebrogade 56 st. th.

NYRENOVEREDE LOKALER PÅ NØRREBROGADE

På en af Københavns absolut mest eftertragtet adresser udbydes nu et attraktivt lokale med leje til afståelse, som skriver adresse på Nørrebrogade 56, st. th. Her venter et nyrenoveret lokale på 117 kvadratmeter, og her får du både kælder- og stueplan. Indretningen taler nærmest for sig selv, da alt er gennemført og udført i moderne stil, som tiltrækker en bred målgruppe. 

Stueplanen byder på et stort og lysfyldt lokale med vinduespartier ud til gaden, hvorfor forbipasserende straks vil stoppe op og kigge ind på det velbesøgte sted. Det store opholdsrum er helt perfekt til diverse formål, og du får de bedste forudsætninger for at skabe et hyggeligt og tiltrækkende opholdsmiljø i disse pulserende rammer. Derudover er der et lille køkken med plads til at tilberede mad og drikke, og der er tilmed industriopvaskemaskine, så den kedelige tjans klares på kort tid. Derudover er der to toiletter i stueplan, og kælderplan består af god lagerplads fordelt i tre separate rum. I øjeblikket benyttes lokalet som en vinbar, men der er virkelig mange muligheder i dette sted. Desuden er der stor udeservering.


FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.195.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.144 kr.
Størrelse 75 m² + 42 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café- og restaurantdrift 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Dette er bestemt en af Nørrebrogades helt centrale placeringer, og der er gode transportforbindelser til stedet. De besøgende kommer nemt til med enten bus, cykel eller på gåben, og da Assistens Kirkegård ligger et stenkast fra adressen, vil flere blive draget mod dit koncept efter en gåtur i naturen.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Ålekistevej 195 st. samt kld.
Størrelse (m2) 114
Leje pr. mdr. (kr.) 16.974
Nyhavn 7

Cafe & Restaurant

Nyhavn 7

Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 51.912
Nørregade 2
Størrelse (m2) 160
Leje pr. mdr. (kr.) 43.139
Øster Farimagsgade 8, st. tv.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 21.393