Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Nørrebrogade 140

Hippe Nørrebro når sit højdepunkt på Nørrebros Runddel, nærmere betegnet Nørrebrogade 140. Her udbydes nu et helt igennem fantastisk og nyrenoveret lokale til leje med afståelse, hvor du har chance for at udleve drømmen om restaurant og take-away.

Lokalerne består af en indbydende restaurant med bar, industrikøkken og kontor, og i kælderplan kan du opbevare alt fra vin og vand til konserves og overskydende service.

Selve restaurationslokalet er fantastisk indrettet og byder på en super god planløsning. Indgangspartiet udgøres af store glasdøre, der svinger op til det det pæne flisegulv og vægge delvist beklædt med sildebensmønster. Der hersker vist ingen tvivl om, at renoveringen har været med til at løfte lokalet, der lader folk sidde i de moderne, hyggelige rammer og nyde et lækkert måltid.

Baren er udstyret med vask og disk, og gennem et industrielt udseende vinduesparti kan man skimte køkkenets aktiviteter. Det fuldt indrettede professionelle køkken er selvfølgelig lækkert og opdateret med rustfri stålflader, udsugning og masser af arbejdsplads, og for enden er der adgang til et kontor, så papirarbejdet kan klares på behørig vis.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.995.000 kr.
Leje pr. mdr. 35.000 kr.
Størrelse 133.7 m² 52 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration/café, herunder produktion og salg af mad og take-away 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Nørrebros Runddel har i flere år været hjertet af det centrale Nørrebro, men nu mere end nogensinde blomstrer adressen. Det skyldes ikke mindst den nye Metro, der stopper lige på den anden side af gaden, og den er med til at tiltrække en helt ny række af potentielle kunder, der kan komme hen til din forretning på 0,5. Det populære Stefansgadekvarter ligger rundt om hjørnet, der i forvejen tiltrækker sultne sjæle, og det samme gør Nørrebrogade, der i løbet af de sidste par år virkelig har nydt godt af erhvervsdrivende, der har lagt sig i selen for at finde på spændende kaffe- og spisekoncepter.

Så hvis du er på udkig efter Københavns - måske - mest trendy placering og et lokale, der kan det meste, så er du kommet til det rette sted!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 118
Boligafgift pr. mdr. 11.020
Størrelse (m2) 651
Leje pr. mdr. (kr.) 210.209
Størrelse (m2) 198
Leje pr. mdr. (kr.) 16.300
Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158