Ejendomsmægler MDE, Restaurant/Butik Jesper Poder Olsen

Jesper Poder Olsen

Ejendomsmægler MDE, Restaurant/Butik

jpo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 01 17

SOLGT

Lokale til salg på Maren Smeds Gyde 8, st.

I hjertet af Aarhus mellem Åboulevarden og Store Torv, finder man dette sjældent udbudte barlokale som er beliggende i det stemningsfulde Skt. Clemens Stræde.

Lejemålet fordeler sig over 148 velindrettede kvadratmeter med indgang fra både Maren Smeds Gyde og Skt. Clemens Stræde. 

I foråret 2018 blev lejemålet gennemgribende renoveret og hele lejemålet fremstår nyistandsat. Ikke blot indvendig men også udvendig med en nymalet facade og nye markiser.
Lokalet er perfekt indrettet til at videreføre alt inden for barsegmentet, hvad enten det er cocktail, øl eller vin, da der er mulighed for at få en alkoholbevilling til kl. 03.00 få meter fra én af de mest populære restaurantgader, Åboulevarden.    

Lejemålet er fordelt på to plan med to sammenhængende serveringslokaler i stueplan og lagerfaciliter i kælderen.
Når man entrerer lejemålet, møder man et barmiljø, hvor man med lethed kan stå og betjene sine kunder. Da hele lejemålet i foråret blev renoveret, fik baren også en tur, hvilket gør at den er optimeret med pladsen og er indbydende for kunderne.

Lejemålets borde og stole til barens gæster kan placeres på nem og hyggelig vis og afhængigt af antallet af gæster, kan det tilstødende lokale hurtigt åbnes op, hvor der findes endnu en bar samt siddepladser. Det tilstødende rum åbner desuden muligheden for separate selskaber, arrangementer og lign.

Lokalerne nyder godt af facadens mange vinduer der både resulterer i et dejligt lysindfald, ligesom det giver god synlighed der tiltrækker forbipasserende.

Under baren gemmer der sig en stor kælder med en masse god opbevaringsplads, hvor fadølsanlæg samt fustager er placeret for igen at udnytte alle kvadratmeter i stueplan bedst muligt. I stueplan finder man ligeledes gæstetoiletterne og et disponibelt rum.

Facaden strækker sig sammenlagt over 20 m., hvilket sammenlagt giver et udeareal der er godkendt til 40 udendørs siddepladser, der specielt i sommerhalvåret er uvurderlig, hvor aftensolen kan skabe en sydlandsk barstemning.

Skt. Clemens Stræde er én af de mest stemningsfulde gader i Aarhus, hvor der altid er masser af liv og atmosfære da gaden forbinder Strøget og Magasin. Stedet besøges af mange mennesker hele året rundt og er elsket af både Aarhusianere og turister. Området er især kendt for de mange spisesteder, men også natklubber og barer som strækker sig langs Åboulevarden.

Her er alletiders mulighed for at overtage en istandsat bar, med stort areal til udeservering, hvor man kan sidde ude i den hyggelige gade og blive en del af det pulserende liv i Aarhus Centrum.  

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 41.468 kr.
Størrelse 100 m²
48 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Cocktail/øl/vinbar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed