Lokale til salg på Larsbjørnsstræde 23A, kld.

Hvis I færdes i det populære Latinerkvarter, som ligger i hjertet mellem Nørreport og Rådhuspladsen, så kender I helt sikkert Next Door Café – det hyggelige sted, der er kendt for sin enestående atmosfære og spændende indretning. Er man i tvivl om man kan skabe en god succesfuld forretning i disse lokaler - så skal du blot søge på Next Door Café på Tripadvisor og de mange topraitings de har fået her.

Denne lille perle udbydes nu med afståelse, og hvis I ikke drømmer om at føre den succes videre, så er der også rig mulighed for at drive anden form for erhverv.

Allerede ved første skridt indenfor, oplever I charmen og den smukke indretning, der kendetegner cafeen. Pladsen er veludnyttet og gennemtænkt. Det første lokale kombinerer bar/bestillingsareal med siddepladser. Tilstødende lokalet ligger køkkenet med udsugning og der er gode toiletfaciliteter til både personale og gæster. Til sidst overraskes der med et rummeligt kælderlokale, som er omkring 300 år gammelt og dermed et af byens ældste, hvor man straks fornemmer den særlige atmosfære og historie, som cafeen har. Til kælderlokalet hører også et godt lagerrum. Fornøjelsen fortsætter udenfor, hvor der er mulighed for servering under markisen, som sørger for, at gæsterne sidder i ly.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 795.000 kr.
Leje pr. mdr. 28.060 kr.
Størrelse 95 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kaffe- og sandwichbar
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Larsbjørnsstræde ligger i det stemningsfyldte Latinerkvarter, lige mellem Nørreport og Rådhuspladsen, hvor I virkelig mærker byens atmosfære. Pisserenden, som nabolaget også kaldes, er et helt særligt sted med smalle gader og en enestående vibe, som man øjeblikkeligt falder for. I bliver en del af levende miljø, der kendetegnes med specialbutikker, spændende spisesteder og et bredt udsnit af forskellige typer mennesker, der har sin daglige gang i gadebilledet.

Med en så central beliggenhed følger også nem adgang til transportmuligheder med både bus, tog og metro, der alt sammen kan nås på få minutter til fods. En bedre beliggenhed skal I lede længe efter.

TILSVARENDE EMNER

Sommerstedgade 18, kld.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 9.691
Abel Cathrines Gade 1-3, kld. samt 12, kld.
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 19.816