Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Kulsviervej 69

Centralt beliggende i Kongens Lyngby opleves denne autentisk indrettede Thai restaurant, som tager dig med en tur til Phuket.

Restauranten er synlig for de mange forbipasserende, og den fremstår i god stand inde såvel som ude. Den har et stort vinduesparti, som giver restauranten en lys og indbydende atmosfære. I de varmere måneder er der rig mulighed for udeservering, hvor gæsterne kan nyde maden og solen på det sydvestvendte terrasseareal. Udendørs er der endvidere god plads og mulighed for skiltning.
Stedet fordeler sig over 169 kvadratmeter og byder ind med et stort og lyst rum, hvor gæsterne kan nyde maden og den autentiske atmosfære. Rummet hér evner at rumme et bord til mange besøgende med god plads til personale mellem bordene.
Hertil er der et stort og velfungerende køkken og to anvendelige disponible rum til opbevaring. Ydermere er et stort kundetoilet, som desuden er handicapvenligt.
Restauranten prydes med en rummelig kælder, hvor I kan udnytte de to store lagerrum, som kan indeholde en masse opbevaring. I kælderen er ydermere et vaskerum og et badeværelse, hvilket sikrer gode forhold for restaurantens personale. 
Der er mulighed for en sælgerfinansieret handel på 3.000.000 kr.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 2.500.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.188 kr.
Størrelse 169 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Thailandsk restaurant
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Med denne beliggenhed er I sikret et højt antal besøgende på daglig basis. Restauranten er centralt placeret i Kongens Lyngby - en by, som hver dag tiltrækker  mange mennesker, der nyder godt af de mange butikker, restauranter og kulturoplevelser, som byen har at byde på. De mange mennesker har indtil videre sikret, at restauranten genererer millionoverskud.