Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Lokale til salg på Jonstrupvej 282

Meget hyggelig Restaurant beliggende i Jonstrup v/ Måløv

Flot og meget vel vedligeholdt - super forretning for par / ægtepar eller dygtig kok / tjener

Velkommen til Jonstrupvej 282 og denne spændende ejendom, som er en suveræn forretningsmulighed til restauratørerne, investorerne eller måske parret med en drøm om at starte servicevirksomhed. Her venter hele 491 kvadratmeter fordelt på tre plan, hvoraf stueetagen (197 kvm) og førstesalen (156 kvm) udgøres af lyse og istandsatte lokaler. Hele herligheden er placeret i det naturskønne Jonstrup lidt uden for Værløse med gåafstand til Hareskoven.

Sideliggende til den store restaurant fører indkørslen hen til en rummelig parkeringsplads til gæstebiler. Når sommervejret tillader det, kan de besøgende med fordel henvises til den store træterrasse, der har god plads til både havemøbler og parasoller. Herfra er direkte adgang til det bagvedliggende, grønne område, hvor de yngste energibomber frit kan lege og gynge.

Inden døre venter en veltænkt planløsning og en stueetage, der byder på to rummelige spiseafdelinger - det ene med bar -, et stort køkken og to toiletter ved entréen. Herfra går turen også op til førstesalen,hvor endnu et anretterkøkken/depotrum, to restaurantområder, et receptions/gaderobeområde og yderligere to toiletter kan findes. På begge etager smelter de nyere, moderne elementer flot sammen med bygningens ældre sjæl og charme, hvilket skaber et romantisk helhedsindtryk.

Alt i alt emmer stedet af autentisk “hygge”, og på de velholdte plankegulve er god plads til opsætning af både langborde såvel som tomandsborde. På førstesalen prydes rummene af loft til kip, hvor de gamle træbjælker er smukt restaureret og ligger frit. De øverste lokaler egner sig desuden godt til de større selskaber som for eksempel bryllup, kursus eller andre arrangementer, der kræver god plads. I restaurantens kælder (138 kvm) får kommende ejere god opbevaringsplads i de fire disponible rum samt fyrrum, WC samt et kølerum og et fryserum. I baggården ligger der yderligere 2 kølerum, samt 2 depotrum.

Jonstrup er en hyggelig villaby med gode indkøbsmuligheder, skole og natur hele vejen rundt. Lige for enden af Jonstrupvej  fører vejen ind til København K, og Måløv st er også lige i nærheden.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 1.850.000 kr.
Leje pr. mdr. 50.000 kr.
Størrelse 197 m² + 1. sal 157 m²
138 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • FLOT OG VELHOLDT RESTAURANT VED HARESKOVEN
  • SUVERÆN FORRETNINGSMULIGHED
  • 491 KVADRATMETER FORDELT PÅ TRE PLAN

Beliggenhed