Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

UDLEJET

Lokale til leje på Jagtvej 135 (udlejning)

Her har du muligheden for at leje en veletableret Pub/ bar, stedet har haft samme ejer i 27 år.  Stedet her har 05 bevilling og der er investeret i omfattende lydmålinger som sikrer at der kan spilles musik til den lyse morgen.

Der er oplagte muligheder for at skabe et sted, hvor særligt unge studerende kan mødes i festligt lag til en øl eller en god cocktail.  Grundet den gode lydisolering af lokalerne, kan der samtidig skrues godt op for musikken når festen når sit højdepunkt. Ydermere er der indhentet tilladelse til at drive café med let madlavning.Plads er her nok af, for med dette lejemål bliver man herre over et samlet areal på hele 106 kvadratmeter. Dette er fordelt på selve bar-lokalet, hvor en stilfuld og flot bar er placeret, og hvor der er god plads til at stille en masse borde og stole. Da der tilladelse til udeservering langs facade kan man også med fordel placere nogle borde udendørs, således at kunderne kan søge udenfor, når der skal ryges eller vejret viser sig fra sin bedste side.  

På stueplan gemmer sig foruden lokale med baren også to fine kundetoiletter. Her ligger også et fint køkken og et mindre lagerrum. Lagerplads er der imidlertid meget mere af, og dette finder vi på kælderplan, hvor to store lokaler byder sig. Her kan man med fordel opbevare alle de varer, man ønsker at lange over baren.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.000 kr.
Størrelse 106 m²
Ejendomstype Leje med nøglepenge
Mulig anvendelse Bar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Området er fuld af pulserende liv både nat og dag på denne del af Nørrebro, da der bor masser af unge studerende i området samt de nærliggende kollegier.  KEA, Professionshøjskolen Metropol, Panum og Københavns Universitet byder på et rigt studieliv i området.

Slå til allerede i dag og få din drøm om at drive en hyggelig og populær pub opfyldt. Vi glæder os til at vise stedet frem for dig!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 36.500
Størrelse (m2) 126
Leje pr. mdr. (kr.) 13.048
Størrelse (m2) 145
Leje pr. mdr. (kr.) 26.710