Lokale til salg på Ingerslevgade 200, st. tv.

Hvis du går med forretningsdrømme i maven, så er det om at gribe muligheden nu. Disse helt igennem unikke barlokaler på Ingerslevgade 200, st, tv. står nemlig klar til en ny portion kreativitet og målrettet iværksætterånd – og så endda midt på hipstermekkaet Vesterbro. Barlokalerne er til leje med afståelse og tilbyder masser af muligheder.  

Barlokalerne er en del af en klassisk københavnerejendom opført helt tilbage i 1907. Der følger derfor en god portion sjæl med forretningen, der dog stadig fremstår yderst flot og velholdt. Baren er placeret på et stort hjørne og praler af en dejlig terrasse, hvor kunder kan sidde udenfor ved opstillede borde og nyde en drink og en let bid mad, mens de betragter det mangfoldige Vesterbro-liv udspille sig for øjnene af dem.

Den unikke stemning rammer, lige så snart du træder ind i barlokalet. Væggene er malet blå, røde og grønne, hvilket sammen med de rå gulve og den pinkmalede bar skaber en helt særlig stemning. Her er højt til loftet og godt med lys. Det er helt op til dig, hvordan du vælger at udnytte disse omgivelser, men én ting er sikkert – der er lagt op til masser af iskolde drinks i den farvestrålende bar. Bag ved baren fortsætter du ud i det store køkken, der indeholder opvaskemaskine og masser af plads. Der er desuden adgang til hele tre toiletter fra den ene ende af barlokalet, og direkte fra baren kan du smutte ned i kælderetagens oplagte lagerrum. 

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 795.000 kr.
Leje pr. mdr. 26.710 kr.
Størrelse 135 m² + 10 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant - Bar - Cafe
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Placeret på et meget synligt hjørne får du uden tvivl masser af opmærksomhed fra kunder, når sulten eller tørsten melder sig. Lokalerne er placeret i den roligere del af Vesterbro nær den nye Carlsberg By og Sønder Boulevard, hvor der både kommer unge studerende, hipstere, børnefamilier, seniorere og turister forbi – Vesterbro tilbyder noget for enhver smag, og kvarteret bugner af charmerende butiksfacader og gode transportforbindelser.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 415
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Pustervig 8
Størrelse (m2) 127
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 23.290
Vesterbrogade 42 st. th.
Størrelse (m2) 211
Leje pr. mdr. (kr.) 33.386
H. C. Andersens Boulevard 12, st.
Størrelse (m2) 243
Leje pr. mdr. (kr.) 70.192