Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

SOLGT

Lokale til salg på Hovedgaden 66B, lejl. 3 samt 66E

Vi udbyder nu disse indbydende og yderst velindrettede lokaler til leje med afståelse, hvor der er givet tilladelse til at etablere alle former for restauration samt tilladelse til at holde længe åbent. Så hvad end I ønsker at bidrage til den levende sommerby med højgastronomiske oplevelser, en etableret ølbar eller noget helt tredje, så er udgangspunktet optimalt her.

Lokalerne fremtræder i sublim stand, og her fornemmes det straks, at indretningen er udført af nogle, som har prøvet det før. I bydes velkommen på en stor solrig træterrasse, der smyger sig om ejendommen og giver et helt ideelt grundlag for udeservering under store parasoller. Herfra drages man af store glasdøre indenfor i et rummeligt og vinklet restaurantlokale, som på én og samme tid er både lyst og moderne såvel som hyggeligt, og som dertil rummer en bar med 15 fadølshaner. Planløsningen kunne ikke være meget bedre, for udover det stilede serveringsområde finder I her et varmt køkken med rigelig plads, masser af lager samt separat personaletoilet og bad, mens kunderne har adgang til hele tre toiletter.

Der er en stor udeservering på 105 m2.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.545.000 kr.
Leje pr. mdr. 21.452 kr.
Størrelse 165 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café- og restaurationsvirksomhed
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Restauranten er dejligt placeret på en hjørnegrund, hvor den får masser af sol og lys igennem dagen, og hvor den nyder godt af en god eksponering fra flere vinkler. Beliggenheden er som selve ejendommen heller ikke til at sætte en finger på. Adressen befinder sig nemlig lige i midten af Tisvilde, der som en levende sommerby pulserer af liv en stor del af året, og det gælder især lige her, da lokalerne er placeret på Hovedgaden få hundrede meter fra den populære sandstrand samt i kort gåafstand fra Tisvilde Station. Så er I på udkig efter en meget velholdt, ja nærmest ny, restaurant, der er helt klar til at åbne, så tag endelig kontakt for mere information.