Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Holbergsgade 7C, st.

Hvis I leder efter lokaler, der er perfekt til at have restaurant eller vinbar, så tag et kig på dette erhvervslejemål. Her får I en nyrenoveret og istandsat restaurant, der giver jer en detaljeorienteret indretning med snedker finish og en helt igennem hyggelig stemning.

Restauranten er placeret i en flot og karismatisk bygning fra 1876 med store, stemningsfulde vinduer ud mod gaden. Facaden er lys og neutral, så der kommer masser af fokus på de sorte vinduespartier og den hyggelige indretning indendørs. De indre arealer giver jer både et stort spiselokale, hvoraf der åbent til det ene af de to køkkener, imens der bagved gemmer sig en praktisk garderobe med teknikrum, et gæstetoilet, et rummeligt lagerrum og et kontor, som vender ud mod gården, så I kan sidde helt koncentreret og uforstyrret. Derudover er der fra køkkenet en dobbeltdør ud mod gården, så I nemt kan træde udenfor og få frisk luft eller åbne helt op til udluftning. Restauranten er desuden til leje med afståelse.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.823 kr.
Størrelse 130 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café, vinstue samt detailhandel med specialiteter samt med hermed beslægtet virksomhed
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Her er I beliggende på den ikoniske og klassiske Holbergsgade, der ligger helt centralt. Både Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv og Nyhavn befinder sig i nærheden med nem gåafstand til restauranten. Gaden er både rig på historie og gamle bygninger, imens den også fungerer som hovedgade, der forbinder Holmens Kanal med Nyhavn og løber igennem Gammelholm-kvarteret. Der er desuden gode parkeringsmuligheder langs hele gaden, så bilen kan parkeres lige ved hoveddøren, ligesom der også er anvendelige transportmuligheder med busstoppested få skridt fra adressen. Ellers kan I også nemt komme til metroen ved Kongens Nytorv, der blot er ca 350 meter væk. 

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 13 kld.
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 29.750
Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Nørregade 15 / Skt. Peders stræde 1
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 39.750
Carl Jacobsens Vej 15A, st.
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 21.242
Holbergsgade 17, st. th.
Størrelse (m2) 165
Leje pr. mdr. (kr.) 23.589