NY PRIS

Lokale til salg på Holbergsgade 22 st. th.

RENOVERET RESTAURANT I HJERTET AF KØBENHAVN

Inviter dine gæster på middag i Københavns gamle teaterkvarter – nærmere bestemt på Holbergsgade, som fungerer som hovedgaden gennem Gammelholm. I det her nabolag er gaderne opkaldt efter betydningsfulde adelsmænd og forfattere, og her hersker en helt særlig atmosfære, som tiltrækker folk fra nær og fjern.

I nummer 22 udbyder vi nu denne renoverede restaurant til leje med afståelse. Og de her lokaler vil uden tvivl danne de ideelle rammer om din virksomhed. Restauranten ligger i stueplanet af en herskabelig murstensejendom fra 1898, og allerede fra gaden skaber de store vinduespartier blikfang. Der er mulighed for udeservering på det brede fortov foran, og så snart du træder indenfor, mærker du lokalernes hyggelige og indbydende atmosfære.

Først møder du et stort forlokale, som har god plads til spisegæster såvel som et lille serveringsområde med plads til fx delikatesser og kager såvel som lette anretninger to-go. Bagved ligger det gode og funktionelle køkken, som har alt, hvad en kok eller bager behøver – det gælder både hårde hvidevarer i industristørrelse samt stort kølerum (ca. 9 m2). Det bagvedliggende køkken kan evt. benyttes til opvask, og erhvervet byder naturligvis også på gæstetoilet og to lagerrum i kælderen. Som en lille restriktion skal vi oplyse, at køkkenet skal lukke kl. 20.00 efter nuværende aftale med udlejer.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 795.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.985 kr.
Størrelse 114 m² + 45 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant / Cafe / Bager 
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

I dette eftertragtede område står de elegante ejendomme side om side, og i nærområdet ligger sjælfulde restauranter, specialbutikker og kulturelle tilbud. Nyhavn ligger bare 100 meter fra restauranten med sine unikke, farvestrålende huse, mens skibe med flotte sejl pryder den gamle havn i selskab med kanalrundfartsbåde. For enden af Nyhavn har man Kongens Nytorv med metro, Magasin og adgang til Strøget, mens man i den modsatte ende kan krydse Inderhavnsbroen, hvilket må siges at være et stort plus for beboerne på Christianshavn og Refshaleøen.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 36.500
Størrelse (m2) 185.7
Leje pr. mdr. (kr.) 35.000
Størrelse (m2) 145
Leje pr. mdr. (kr.) 26.710