Start din nye restaurant på Holbergsgade i København

Restaurant til leje med afståelse på den ikoniske Holbergsgade!

Tæt på Det Kongelige Teater, Nyhavn og Kongens Nytorv udbydes nu denne indbydende restaurant, der er udstyret med køkken, spiselokale, toilet og lager. Restauranten er præget af en hyggelig og åben indretning, og så skader den attraktive placering da heller ikke på kundeflowet. Velkommen til!

Ejendommen fremstår flot og velholdt, mens facaden i form af de store vinduer giver et fint indblik ind i restauranten. Dette sikrer jer også et behageligt lysindfald, hvor spiselokalerne særligt gavnes af dette. Disse rum er derudover præget af detaljer som blottet murværk, akustikplader til loftet og helt generelt bare en varm indretning, der skaber en vidunderlig atmosfære. Køkkenet indeholder alle nødvendigheder, mens det er holdt åbent, så kunderne kan se køkkenpersonalet kokkerere lækre måltider. Restauranten er desuden præget af et stemningsfyldt barområde, der giver spiselokalerne endnu mere sjæl. Derudover er der etableret to toiletter med hver deres håndvask. Grundet den ideelle rumfordeling er personalet samtidig sikret gode arbejdsforhold, hvilket er med til at skabe de mindeværdige stunder for kunderne. Lyder det ikke skønt?

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 26.150 kr.
Størrelse 165 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant, spisested, vinbar og café
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Restauranten er beliggende bare 500 meter fra Kongens Nytorv Metro, mens også offentlig transport i form af bus tilbydes kun 100 meter fra jer. Dette summende område sikrer ikke bare kunder grundet de optimale muligheder for transport, men også på grund af de andre nærliggende, og kvalitetsbevidste, spisesteder og vinbarer. Derudover præges området af et væld af kulturoplevelser samt muligheder for at træde ud i det københavnske bymiljø, der kan føre personale og kunder gennem Nyhavn, på ture langs vandet og til grønne parker: Dette klassiske område garanterer jer altså en succesfuldt forretning og et dejligt arbejdsliv.

TILSVARENDE EMNER

Paradisæblevej 36, st.
Størrelse (m2) 225
Leje pr. mdr. (kr.) 31.946
Vesterbrogade 54, st.
Størrelse (m2) 230
Leje pr. mdr. (kr.) 36.667
Købmagergade 58
Størrelse (m2) 221
Leje pr. mdr. (kr.) 57.200