Lokale til salg på Helgolandsgade 13, kl. 1.

Velkommen til Vesterbros vel nok fineste café, hvor der er gået all in på at skabe en æstetisk og stilfuld atmosfære, som både medarbejdere og gæster vil elske at opholde sig i i timevis. Allerede fra første øjekast ser man kvaliteten i, at der har været gjort brug af en indretningsarkitekt til at sætte stemningen i det hyggelige cafélokale. Den nordiske råhed og varme skinner tydeligt igennem i alt fra den mosgrønne kalkfarve, der pryder væggene, til det industrielle og New Yorker-inspirerede gulv, som fremstår "slidt" på den helt rigtige måde! Tilsat enkelt interiør karakteriseret ved rene linjer, metalliske farver og et blødt, behageligt lys og voila – byens dejligste kaffebar og café coming up.

Caféen er beliggende et par trin under gadeniveau i en flot og lys kælder med store vinduer. Alt er synligt velholdt, og i forbindelse med det åbne serverings- og spiselokale er der en funktionel skranke med plads til at anrette lækre retter fra det kolde køkken, brygge en god kop kaffe og servere en iskold limonade. Udover dette synlige spot, hvor gæsterne kommer til at opholde sig, er der selvfølgelig også mulighed for en let udeservering – med plads til et par caféstole og -borde på fortovet i solen. Dertil er der også lagerrum, et hyggeligt tekøkken og et personaletoilet ude bagved.


FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.000 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Thé hus  
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Helgolandsgade ligger et stenkast fra Istedgade. Og når vi siger et stenkast, mener vi det virkelig – ingen tomme ejendomsmæglerklichéer her! Nej, Istedgades famøse strækning fyldt med skønne caféer og den hyggeligste stemning breder sig vitterligt lige om hjørnet, hvilken i dén grad kommer denne café til gode.

Samtidig er beliggenheden helt genial i forhold til offentlig transport, da Hovedbanegårdens mange toge, S-toge, busser og kommende metro blot er 230 meter herfra – noget, der virkelig vidner om den centrale placering midt i byen!

Den hyggelige café udbydes til afståelse.

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 14.438
 
Leje pr. mdr. (kr.) 5.000