Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

NY PRIS

Lokale til salg på Heimdalsgade 14. kld.

Er du på udkig efter nye rammer til din butik? Så skal du  tage et nærmere kig her. På Heimdalsgade 14 udbydes nemlig nu disse store butikslokaler, der tæller intet mindre  end 235 kvadratmeter. Beliggenheden er bare lige prikken over i’et.

Butikken ligger på Nørrebro, som er et af Københavns bedste og mest eftertragtede områder. Heimdalsgade lægger sig som sidegade til den altid levende Nørrebrogade, og butikken befinder sig bare 300 meter fra Nørrebro Station. I det her område er der noget for enhver smag, og det er et mangfoldigt område at drive erhverv i. Nørrebros gader huser nemlig alt fra grønthandlere, kiosker, cafeer, restauranter til blomsterhandlere, tøjbutikker og elektronik. Dit erhverv er bare lige dét, kvarteret mangler. På Nørrebrogade kører et hav af forskellige busforbindelser, mens S-toget kører fra Nørrebro St. – stationen udvides yderligere i sommeren 2019, hvor Cityringen åbner op med stoppested lige her.

Butikken giver en ganske særlig mulighed for investorer eller erhvervsdrivende takket være dens sublime rummelighed. Forretningen ligger i ejendommens kælderetage, men de store, sprossede vinduer sikrer et godt lysindfald samt synlighed fra gaden.

Døren åbner direkte op til det store butikslokale, der byder på et hav af indretningsmuligheder. I forretningens centrum ligger en gang, som fører videre til to disponible rum, et WC samt to lagerrum. Det ene lager har ligeledes en imponerende størrelse, og det giver plads til masser opbevaring.

Denne butik skal ses med egne øjne, og vi er selvfølgelig klar med en fremvisning.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 500.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.070 kr.
Størrelse 235 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail - mulighed for cafédrift i en del af butikken.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • RUMMELIG BUTIK PÅ HEIMDALSGADE
  • STORT LAGER
  • MANGE KVADRATMETER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 287
Leje pr. mdr. (kr.) 300.000
Størrelse (m2) 296
 
Størrelse (m2) 296
Leje pr. mdr. (kr.) 48.000
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 295
Leje pr. mdr. (kr.) 79.167