Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på H. C. Ørsteds Vej 6, st. tv.

50 meter fra driftige Gammel Kongevej kan I nu drømme stort i charmerende lokaler på H. C. Ørsteds Vej. Om det er pizzaforretning, som I ønsker at få ud i livet her eller en hyggelig café – det er bare at sætte i gang.

Restauranten er til leje med afståelse, og lokalerne byder på en indbydende modtagelse fra store vinduespartier, der lader det indre komme helt tæt på gadens mylder. Her er plads til borde langs væggen, og det åbne rum giver udgik til de gastronomiske udfoldelser, der foregår lige på den anden side af disken. Køkkenet er ganske indbydende og samtidig ganske rummeligt, så arbejdsgangen kan foregå gnidningsfrit og effektivt, og bagest fra køkkenet er der tilmed nem adgang til baggården. Ydermere finder I et toilet samt et lille lager, som tilgås fra en lille gang, og slutteligt finder I rig lagerplads i kælderen. Faciliteterne byder på god udsugning samt mulighed for brændefyret pizzaovn. Selve ejendommen gør sig ganske tilbydende som rød murstensbygning, og I bliver budt pænt velkommen fra store vinduespartier, så gæster kan kigge ind fra gaden. Her kan pyntes med bænke og beplantning, og med cykelsti lige foran samt parkeringspladser ligeså er tilgængeligheden allerede fra hoveddøren ganske ligetil.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 545.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.397 kr.
Størrelse 73 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Take away
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Herlighederne indenfor er nærmest kun det halve af goderne, for placeringen på en stor gennemgående vej giver adgang til endnu større Gammel Kongevej nær både store ejendomme og hyggelige parcelhuskvarterer. Klientellet er altså vidt og bredt her, og den centrale adresse på Frederiksberg bliver altså ikke meget bedre med let adgang, som den halve kilometer til Frederiksberg Allé Metrostation blot betoner. Her kan man altid komme til på cykel, og også benene kan let bane vejen frem til take-away-restauranten.