Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på H.C. Ørsteds Vej 50, st.

Nu udbydes denne særdeles synlige café/restaurant til salg på en af Frederiksberg bedste adresser lige ved Forum.

På den yderst synlige beliggenhed på hjørnet mellem Rosenørns Allé og H.C. Ørsteds Vej er der nu mulighed for at drive café eller restaurant i disse rummelige lokaler på i alt 268 kvadratmeter.

Man træder indenfor i restauranten gennem døren på hjørnet mellem de to ganske befolkede gader. Her er et stort lokale med plads til mange spisende gæster samt en lang bar ved endevæggen. Desuden er der store vinduespartier ud til både Rosenørns Allé og H.C. Ørsteds Vej, så gæsterne kan følge med i den frederiksbergske leben, mens de nyder et godt måltid. Gennem en fordelingsgang kan man komme til endnu et lokale, hvor flere gæster kan sidde. Fra dette lokale er der desuden en trappe til kælderen, hvor lageret ligger. Fra fordelingsgangen er der også adgang til to toiletter samt garderobe, og for enden af fordelingsgangen ligger køkkenet, der er indrettet med de nødvendige industrimaskiner og udsugning. I kælderplan finder man lageret, som består af to mindre samt et stort lagerrum, to disponible rum og et kølerum.

Udefra har restauranten en flot facade med gråt murværk og smukke mørke trædøre og -vinduer. Desuden er indgangspartiet nærmest herskabeligt og meget iøjnefaldende. Krydset ved Rosenørns Allé og H.C. Ørsteds Vej er er meget befærdet, og der er offentlig transport i form af både busser og metrostationen ved Forum lige om hjørnet. I Frederiksberg Kommune er der første to timers parkering gratis med P-skive, og der er flere parkeringsmuligheder lige i nærheden.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 975.000 kr.
Leje pr. mdr. 26.342 kr.
Størrelse 137 m² + 131 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sushi restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • SPÆNDENDE RESTAURANT
  • MEGET SYNLIG BELIGGENHED PÅ FREDERIKSBERG C
  • STORT VINDUESPARTI

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 151
Leje pr. mdr. (kr.) 15.310