Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Lokale til salg på H. C. Ørsteds Vej 28A

Denne velholdte og attraktive restaurant på H. C. Ørsteds Vej 28A er nu til afståelse. Restauranten fremstår pæn og velholdt med et tilhørende prep-køkken, der inkluderer kontor og omklædningsfaciliteter. Det varme køkken er udstyret med udsugning, der går over taget, hvilket sikrer effektiv ventilation og god arbejdsmiljø. Indendørs er der plads til ca. 50 gæster, og udendørs kan der sidde omkring 25 gæster. En særlig godkendelse fra Frederiksberg Kommune giver mulighed for ekstra udeservering på et areal, svarende til to parkeringspladser på Niels Ebbesens Vej, hvilket øger kapaciteten markant i de varmere måneder. Restauranten bærer navnet ”1971”, som kan overtages sammen med en ny hjemmeside samt aktive Facebook- og Instagram-konti. Dette gør det nemt at fortsætte markedsføringen og opretholde forbindelsen med de nuværende kunder.

En eksklusiv aftale med Frederiksberg Bryghus sikrer levering af egen øl, “1971 pilsner”, som serveres fra et ølanlæg med tre haner. Denne ordning kan fortsættes, hvilket giver et unikt salgsargument og en specialitet, der tiltrækker ølentusiaster. Alt udstyr i restauranten ejes af sælger, med undtagelse af et blødtvandsanlæg fra BWT, som er lejet. Dette betyder, at der ikke er yderligere leasingforpligtelser, hvilket gør overtagelsen enkel og problemfri.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.650.000 kr.
Leje pr. mdr. 34.040 kr.
Størrelse 247 m² + 230 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Spiserestauration
Depositum

3 måneders depositum + 3 måneders forudbetalt husleje

Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Restauranten ligger strategisk placeret på H. C. Ørsteds Vej, midt mellem Gammel Kongevej og Rosenørns Allé. Dette område oplever konstant trafik fra gående, cyklister og bilister, hvilket sikrer stor synlighed og et godt kundegrundlag.

De lokale beboere støtter aktivt erhvervet i nærområdet, hvilket yderligere styrker potentialet for en succesfuld restaurantdrift. Der er nem adgang til restauranten med metro, bus og cykel, hvilket gør det bekvemt for både kunder og medarbejdere at nå frem.

Denne hjørneforretning på H. C. Ørsteds Vej 28A tilbyder en unik kombination af en attraktiv beliggenhed, stor synlighed, og gode faciliteter. Kontakt os i dag for at høre mere om denne fantastiske mulighed og få en rundvisning af ejendommen.