Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Guldbergsgade 7A, st.

Skab det nye Instagram-hotspot i disse helt fantastiske rammer, hvor der nu venter en forretning til leje med afståelse, som har en attraktiv adresse på stemningsfulde Guldbergsgade 7A, st.

Pink, pink, og mere pink! Denne farvelige glans, der breder sig fra vægge til lofter må i sandhed siges at være dominerende, og her vil I straks drage paralleller til et vaskeægte skuespillerunivers med Pink Ladies eller Pink Panther – ligegyldigt, hvilke associationer I gør jer, så er dette stedet, hvor det sker! Pladsen er fantastisk udnyttet, og lokalet er i god stand. Gæsterne kommer ind, og det første, der møder dem, er selvfølgelig baren – kan det blive bedre? Servér dem en drink, kaffe eller en croissant og lad dem slå sig ned indenfor, mens regnen siler ned eller vis dem udenfor, når solen skinner, hvor det er muligt at etablere flere siddepladser. Udover den charmerende bar og lokalet, findes et fint gangareal, der baner vejen til to gæstetoiletter, og køkkenet ligger i forlængelse af baren. Her er der både udsugning, opvasker og fornuftig arbejdsplads, hvor I kan tilberede mad eller anrette. Bagved køkkenet er der god lagerplads til opbevaring af varer, så I aldrig løber tør – for tro os, her får I travlt! OMRÅDE:

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 745.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.899 kr.
Størrelse 60 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café og take away
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Sankt Hans Torv er en kendt plads på Indre Nørrebro, der er opkaldt efter Skt. Johannes Kirken, som ligger øst for torvet mellem Nørre Allé og Blegdamsvej – to utrolig populære gader, der nok skal føre en masse gæster i jeres retning. Derudover er erhvervslejemålet placeret helt essentielt for den helt brede målgruppe, som Nørrebro i sandhed må siges at være kendt for at omfavne. Dette er nemlig et utroligt hipt område med både gode, etableret barer, men samtidig med plads til nye steder. På trods af, at der er siddepladser, er erhvervslejemål oplagt til take-away, hvorfor gæsterne kan bestille en kaffe to-go og nyde den, mens de spadserer omkring de maritime Søer – bedre bliver det ikke.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Ålekistevej 195 st. samt kld.
Størrelse (m2) 114
Leje pr. mdr. (kr.) 16.974
Strandboulevarden 166, st. tv.
Størrelse (m2) 60
Leje pr. mdr. (kr.) 10.500
Islands Brygge 7, st. th.
Størrelse (m2) 73
Leje pr. mdr. (kr.) 15.000
Øster Farimagsgade 8, st. tv.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 20.880