Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

KØBSAFTALE UDSENDT

Lokale til salg på Grønnegade 37, kld.

Klokken er ved at nærme sig frokosttid, og de første mange tusinde mennesker har allerede gået Strøget og de omkringliggende gader tyndt i jagten på lækre skatte til klædeskab, smykkeskrin og alt derimellem. Solen står højt, og det er en smuk dag i København; én af de dage, hvor alle forelsker sig på ny i byen og hungrer efter at tilbringe tiden udendørs eller mødes med en god veninde på en fortovscafé for en nyde en god bid mad og et køligt glas rosé.
Her kommer denne hyggelige café ind i billedet. De første, heldige gæster kan nemlig få bord lige ud til charmerende Grønnegade, mens de nyder det spændende udvalg fra menukortet og solen, der sætter kulør på det smukke bybillede. Fortovspladsen er begrænset, så gæsterne kan virkelig føle sig særlige, når de sidder her og nyder livet!
På varme dage kan det imidlertid også være rart at søge skygge for middagssolen, og den forbindelse kan du selvfølgelig også byde dine gæster velkommen ind i de hyggelige gemakker. Uanset om kalenderen siger varm sommerdag, ruskende efterår, hvid vinter eller spirende forår føles det skønt at trække ind i denne "hule", som virkelig er flot indrettet. De rå vægge, den åbne planløsning, hvor det altid er let at få øjenkontakt med tjeneren eller bartenderen, samt den unikke følelse af at have fundet et hemmeligt spot i byen gør denne café til et sandt mekka for frokostspisende gæster!FØJ TIL FAVORITTER 6
Afståelse 150.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.438 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café, med servering af kold mad.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke G

Beliggenhed

Perfekt lokaliseret i hjertet af K skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt folk lægger vejen forbi til mad og drikke – for det gør de helt bestemt! Grønnegade ligger ultracentralt og er omgivet af velkendte københavnergader såsom Gothersgade, Ny Østergade, Ny Adelgade og Gammel Mønt. Samtidig er Grønnegade netop kendt for sit hyggelige cafémiljø med alt fra fin gourmet til lette salatbarer og en velbrygget kop kaffe, hvilket er oplagt at servere to-go, så folk kan nyde kaffen i Kongens Have lige på den anden side af gaden!

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 25.000
 
Leje pr. mdr. (kr.) 6.000