NY PRIS

Lokale til salg på Grønnegade 32, st.

God omsætning !

Har du en iværksætter i maven, og går du bare og leder efter den perfekte beliggenhed? Må vi byde velkommen til Grønnegade! I det gamle København findes et eminent butikslokale, der tidligere har huset en sandwichbar, og som derfor kan præsenterer sig med et fuldt udrustet køkken, en smuk indretning og naturligvis en af byens bedste placeringer!

Når man går ind ad døren, befinder man sig i et særdeles lyst hjørnelokale med trægulve og god disponering. De mange sprossede vinduespartier sikrer dig og dine kunder et behageligt lysniveau med masser af dagslys, og der er rigeligt plads til det fornødne interiør for at drive et mindre spisested, café eller noget helt tredje - her er det kun fantasien, der sætter grænser! Udover det store hovedlokale råder du også over et mindre lokaler, der undertiden har status som baglokale, men rummer mange muligheder for dig og din forretning. Køkkenet står med moderne faciliteter i rustfrit stål og en god og logisk indretning, som du kan glæde dig til at indtage som din egen legeplads. Derudover findes naturligvis også et toilet samt et indhak i køkkenet til personalet.

Vil du slå dine folder midt i Indre By, så er du kommet til det rette sted. Grønnegade er omgivet af fornemme, gamle byggerier med bindingsværk og masser af karakter, der er med til at gøre området til en helt særlig del af København, der nærmest fungerer som en tidslomme. Overalt finder du spændende butikskoncepter, der står klar til at friste kunder fra nær og fjern, og placeringen her få meter fra Kgs. Nytorv og Strøget er stærkt misundelsesværdig med sin synlighed for forbipasserende. Glem ikke, at der i 2019 åbner endnu en metrolinje, der gør Kgs. Nytorv til Københavns nye knudepunkt, og bliver endnu en mulighed for at lokke kunder til!

Der er ingen tvivl om, at lokalet her har masser af potentiale, uanset hvad du har i tankerne for Grønnegade 32!

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 375.000 kr.
Leje pr. mdr. 30.389 kr.
Størrelse 72 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salatbar / Kaffe / Juice / Sandwich 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • SÆRDELES VELDISPONERET HJØRNELOKALE TIL ERHVERV MIDT I HJERTET AF KØBENHAVN
  • MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 63
Boligafgift pr. mdr. 3.129
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500