Erhvervsformidler, Restaurant Jenny Jedida Olsen

Jenny Jedida Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant

jo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 16 55

NY PRIS

Restaurant til salg i Grønnegade

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne lækkert istandsatte restaurant til afståelse i lejede lokaler. Her kombineres det ældre, charmerende udtryk, som man finder i Indre By, med moderne interiør, der dog stadig har respekt for husets alder og sjæl.

Bindingsværk og skæve vinkler møder jer, når I ankommer til Grønnegade 28. Den charmerende og hyggelige facade inviterer indenfor, hvor en alsidig og gennemført restaurant med et moderne islæt venter. Med køkken og mulighed for takeaway-afdeling i stueplan samt et smagfuldt restaurantlokale på førstesalen er fundamentet for etablissementet lagt. Pt. drives restauranten som japansk sake-restaurant, men det stilrene udgangspunkt giver mulighed for alverdens andre koncepter.

Faciliteterne er ligeledes værd at nævne, for her er der et fuldt køkken med udsugning, hvor pladsen er optimalt indrettet. På førstesalen er der i forbindelse med serveringslokalet to virkelig pænt istandsatte toiletter, og til lejemålet hører både lagerrum, personaleafdeling og en lille baggård med affaldsdeponering.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 42.510 kr.
Størrelse 74 m² + 1. sal 76 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Den gamle, charmerende ejendom befinder sig i Grønnegade, der er én af Københavns mest populære gader og et velfrekventeret hang-out-spot for både lokale og besøgende. Restauranten befinder sig dertil få skridt fra Kongens Nytorv, som er et sandt knudepunkt for Københavns metrosystem og med Kongens Have, Strøget og et væld af cocktailbarer tæt på, skal mange gæster nok finde vejen forbi.