Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Lokale til salg på Godthåbsvej 56, st. 1

Hvor Frederiksberg og Nørrebro mødes, på den travle Godthåbsgade, udbyder vi nu disse takeaway-lokaler med afståelse, som står helt klar til at blive brugt til netop dit koncept.

Selve butikslokalet åbner op ud mod gaden via en stor og synlig glasfront, der også lader lyset strømme ind i den lille restaurant og giver en behagelig rumfornemmelse. Her er der god plads omkring skranken, så mad og drikke pænt kan udstilles, og der er yderligere mulighed for at indrette rummet med enkelte borde, så ventende gæster kan sidde ned eller endda spise maden på stedet. Det lyse og velholdte lokale inviterer i høj grad kunderne indenfor på rette vis, og sælger har da også drevet en fordelagtig forretning i mange år med flere stamgæster. Bag butikslokalet er der etableret et veludstyret køkken med tilladelse til tilberedning af varm mad, og der er derudover placeret et godt lagerrum i kælderplan. Her får du altså det helt oplagte udgangspunkt for din specifikke madvision.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 795.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.067 kr.
Størrelse 56 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Butik med kold- og varm take away mad samt kaffe
Depositum

Kr. 60.000,00

Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Med en placering på den altid pulserende Godthåbsvej bliver beliggenheden bestemt heller ikke en hæmsko her. Området bugner af både boliger og erhverv, og hver dag cykler og går forbipasserende til og fra arbejde. Lokalerne ligger ydermere få skridt fra metrostoppet ved Aksel Møllers Have, ligesom den populære buslinje 2A stopper nærmest lige uden for døren. Der er altså ikke mangel på eksponering, og starter du din virksomhed her, bliver du en del af et område, hvor takeaway og spændende mad udefra er en del af hverdagen for mange. Lad ikke denne oplagte mulighed slippe mellem fingrene på dig og kontakt os for en fremvisning i dag.

TILSVARENDE EMNER

Godthåbsvej 88
Størrelse (m2) 130
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500