Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Trine Freno Muurholm

Trine Freno Muurholm

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

tfm@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 15

Lokale til salg på Frederiksgade 74

Substans har siden 2005 drevet en afslappet gourmetrestaurant fra disse lokaler. Lokalerne er velholdte og man kan se der er tænkt over detaljerne. Lokalerne er godt udnyttet med toilet i kælderen og køkken bagerst i lokalet med separat indgang til vareindlevering. Til lejemålet hører der et lille personalerum på 1. sal, med toilet.

Lejemålet har plads til 50 spisende gæster. Til lejemålet er egen parkeringsplads i gården, hvor restauranten også har placeret en rygeovn, som købes med.

Substans har fra lokalerne formået at drive en succesrig Michelinrestaurant, og kun bidraget til at der er kommet mere liv i gaden. Lokalerne egner sig til mange forskellige typer restaurantkoncepter, da gaden huser mange forskellige spisesteder, barer og butikker. 

Nordens første Radisson Red hotel åbner i efteråret 2019 på hjørnet af Frederiksgade med 78 værelser, som vil være med til at skabe endnu mere liv i området. Der har i Aarhus været en stigning af hotelovernatninger med et resultat i 2017 på 1,25 millioner hotelovernatninger.

Omkring Frederiksgade finder du Aros og Musikhuset, som hvert år trækker masser af mennesker til. Derudover ligger Rådhuset forenden af Frederiksgade, og Hovedbanegården kun få hundrede meter derfra. En yderst central placering i hjertet af Aarhus.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 1.150.000 kr.
Leje pr. mdr. 29.717 kr.
Størrelse 235 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 243
Leje pr. mdr. (kr.) 44.275