Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

SOLGT

Lokale til salg på Frederiksborggade 38, st.

Bliv en del af bylivet, der summer om dette centrale hjørne, hvor Nørre Farimagsgade og Frederiksborggade mødes. Her præsenterer vi et perfekt solskinsspot og hele 271 m2, der kan danne rammerne om din nye restaurant!

Nørre Farimagsgade 63 ligger omsværmet af cyklister og fodgængere såvel som bilister – som livsnerven, der forbinder Indre By med de populære brokvarterer; Nørrebro, Østerbro og Vesterbro.
Adressen er tæt på Nørreport og byens hippeste Torvehaller, der tiltrækker et klientel af lokale københavnere og turister fra Danmark såvel som udlandet. Søerne og Dronning Louises Bro, lægger sig i baggrunden, som nogle af Byens populære oaser, mens trækplastre som Botanisk Have og Kongens Have ligger lige i nabolaget.

Med denne hjørneplacering får du fuld eksponering og eksklusive lokaler, hvor din næste restaurant kan blive til. Vinklen er mod sydvest, hvilket giver perfekt potentiale for udeservering i middags- og aftensolen.

Lejemålet udbydes til restaurant med 271 m2(106m2 restaurant og 165m2 produktion, kælder ) fordelt over to plan. Serveringslokalerne befinder sig i det høje stueplan, mens man får en tilhørende høj, tør og naturligt oplyst kælder med i købet.
Indretningen er moderne, urban og kreativ, men kan ombygges efter behov og ønsker. Her foreligger næsten alle muligheder for nytækning og nyindretning.
Lokalerne fremstår velholdte og behagelige, med høje lofter og store, åbne vinduespartier, der giver en god synlighed udefra og en flot udsigt over gadebilledet indefra.


Stueetagen rummer et stort og velfungerende restaurantkøkken, med alle tænkelige hårde hvidevarer, ventilation og et godt, naturligt lysindfald, to kundetoiletter samt flotte, åbne serveringslokaler.
Kælderen står oplagt til lagerbeholdning med personaletoilet, flere lokaler med godt lys fra gaden,foruden et køkken, der er gjort klar så man kan installere et professionel industikøkken, der nyder godt af dagslyset. Loftshøjden er god og arbejdsklimaet venligt.

Giv din restaurant de bedste rammer på én af Byens mest oplagte adresser!

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 1.800.000 kr.
Leje pr. mdr. 33.548 kr.
Størrelse 271 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant / café / catering
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • UDSØGTE RESTAURANTLOKALER I HOTSPOT
  • ATTRAKTIV HJØRNEPLACERING
  • TÆT VED TORVEHALLERNE OG NØRREPORT ST.

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 367
Leje pr. mdr. (kr.) 33.670
Størrelse (m2) 295
Leje pr. mdr. (kr.) 54.246
Størrelse (m2) 344
Kontantpris 6.225.000
Størrelse (m2) 287
Leje pr. mdr. (kr.) 300.000
Størrelse (m2) 229
Leje pr. mdr. (kr.) 47.708