Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Fredensvej 1

Stemningsfuldt lejemål til moderne madkoncept – på hjørnet af Jægersborg Allé

Dette charmerende og yderst stemningsfulde spisested står nu klar til afståelse. Der er tale om et velbeliggende lejemål, som holder til på hjørnet af en klassisk rødstensetageejendom med direkte gadeudgang og -udsyn, hvilket skaber de perfekte rammer, når sultne gæster skal bydes velkommen.

Den hyggelige restaurant er godt istandsat, og kan derfor overtages med det samme. Den solide indretning byder på moderne interiør og et fuldt monteret køkken med udsugning over taget. Således er lejemålet ideelt – og fuldt ud godkendt – til produktion og salg af varm mad, så her kan åbnes restaurant. Det smukke spiselokale til gæsterne byder på flotte, klassiske vinduespartier og stilfulde elementer overalt, hvilket gør det ideelt at indrette gæsteareal – med bar, lagerrum og flere toiletfaciliteter er det helt oplagt. Selvfølgelig kan stedet også anvendes til traditionelt takeaway med et fornyet, eksklusivt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Det er helt op til jer.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.110 kr.
Størrelse 90 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sushi Take Away
Depositum

Nuværende indestående kr.  56.200,00

Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Skal man vælge et sted at åbne en restaurant eller en på anden vis kulinarisk oplevelse midt i hyggelige Charlottenlund, får man simpelthen ikke en bedre placering end lige hør på hjørnet til den travle Jægersborg Allé, kun få skridt fra Charlottenlund Slotspark.  

Denne beliggenhed giver helt automatisk et stort kundegrundlag, da restauranten holder til lige ved byens centrale handelsgade, hvor mange, mange mennesker hver dag benytter sig af gadens mange gode forretnings- og spisetilbud. Der er heller ikke noget mere fristende end at slå sig ned på et hyggeligt spisested efter en lang spadseretur gennem parken og fortet.

Med så central en adresse får I de bedste betingelser – også hvad angår parkeringsmuligheder og offentlig transport, som findes lige i nærheden. Så bliver det ikke meget bedre, vel?

Hurtig overtagelse foretrækkes.