Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

NY PRIS

Lokale til salg på Falkoner Allé 38, st.

På den travle Falkoner Allé ligger der en café med koldt køkken, som nu er til leje med afståelse. Lokalerne er højloftede og velholdte med masser af atmosfære, og beliggenheden er attraktiv med en god synlighed fra gaden, hvor der er mulighed for udeservering. 

Træd indenfor i et serveringslokale, som er i flot stand, og hvor der er plads til at skabe de mest charmerende omgivelser. Bag baren leder trappen op i det kolde køkken, mens endnu en trappe i serveringslokalet fører ind til et gangareal, der binder alle erhvervslejemålets rum sammen. Herfra kan I tilgå de stilfulde toiletfaciliteter, og et mindre lokale står også til jeres rådighed med et væld af anvendelsesmuligheder. Desuden hører der et kælderlokale med lagerrum til stedet. Caféen er en del af en ejendom fra 1898, der byder på en flot facade, og det vil være oplagt med masser af siddepladser i solen udenfor. Her kan Frederiksbergs atmosfære nydes i ro og mag, mens byens liv passerer forbi.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 695.000 kr.
Leje pr. mdr. 24.000 kr.
Størrelse 111 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café med mulighed for take away
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med denne super beliggenhed midt på Frederiksberg er der en god synlighed fra gaden, og kvarteret er velbesøgt med mange biler, cykler og mennesker, som benytter Falkoner Allé, når de skal fra A til B. Gadens spændende forretninger og spisesteder lokker også mange folk til området, der med Frb.Centret lige i nærheden er et knudepunkt for handelslivet, og dertil er der gode forbindelser med offentlig transport i form af både metro og bus. Vi glæder os til at introducer jer til en café med en attraktiv beliggenhed – kontakt os gerne for en fremvisning.