Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

UDLEJET

Lokale til salg på Enghavevej 57 st. th.(sandwichbar)

Meget attraktivt lejemål beliggende overfor et af Københavns bedste spillesteder Lille & Store Vega, hvor der afholdes 200-250 koncerter pr år. Der er tilladelse til at åbne cafe/restaurant i lokalerne.

Som genbo til Vega og få skridt fra den nye Metro ligger en spændende og velholdt delishop med afståelse. Placeringen er altså intet mindre end helt i top, og selve lokalerne åbner sluserne helt op for anvendelsesmuligheder.

Mens tankerne summer omkring anvendelsen, åbner vi dørene ind til sandwichbaren. Det spændende og gennemførte trælook falder helt i hak med den generelle vibe på Vesterbro, og kunderne kan komme ind og sætte sig tilrette i de bløde hynder og få serveret en velsmurt frokost. Den lyse restaurant opdeles af en integreret kassedisk, og bag denne gemmer et flot og veludstyret køkken sig med rustfri stålflader.

Lokalerne har forbindes af en lille mellemgang til nabobutikken, der naturligvis også byder på et personaletoilet.

Der er også mulighed for sammenlægning af de to butikker.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Afståelse 395.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.833 kr.
Størrelse 62 m² + 29 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sandwichbar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Vesterbro er det hippeste og mest trendy område af København - det er der ingen tvivl om. Ikke nok med at hele viben tiltrækker den typiske ærkekøbenhavner. Netop denne placering får besøg af en endnu bredere kundeskare. Vega ligger nemlig lige overfor, og med store koncerter hver uge, der har dannet ramme om shows for alt fra verdensnavne som Lady Gaga og Adele til danske kunstnere som Jada og Nik og Jay, kan man altså forvente at blive overrendt af sultne koncertgæster nærmest i døgndrift. Enghavevej 57 ligger i øvrigt lige rundt om hjørnet fra den nye Metrostation på Enghave Plads, så folk hurtigt kan komme til din forretning.


TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 108
Leje pr. mdr. (kr.) 12.544
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 19.420
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 126
Leje pr. mdr. (kr.) 13.048