Lokale til salg på Dronninglundvej 10

Den Gyldne Okse så første gang dagens lys i 1947, hvor solid dansk mad lavet med kærlighed blev langet over disken. Det er også tilfældet den dag i dag, hvor sultne gæster stadig smovser i de hjemlige rammer. Restauranten står til leje med afståelse - nu kan du blive en del af den historierige fortælling!

Selve ejendommen står utroligt flot og bærer tydeligt præg af at være blevet taget godt om, og her kan man ikke sige, at der mangler noget. Lokalerne præsenterer sig i stueplan fulde af rødbrune farver som hevet ud fra mormors indretning - ganske som det hør og bør sig i en restauration af denne kaliber. Planløsningen lægger op til, at flere selskaber kan besøge beværtningen på samme tid, da der udover det store hovedlokale også findes tre mindre i mere intime rammer samt herre- og dametoilet. En massiv bar byder på alt fra fadøl til sjusser, og bag denne åbner det velekviperede køkken sig op med rustfri stålflader, masser af kølefryseplads og klinker på gulv og vægge.

Kælder hører der også til. Her er der massevis af lagerplads til både vin og overskydende service, og der er endda et lokale, der egner sig perfekt som personalerum.
Som om det ikke er nok i sig selv, kan spisestedet også tilbyde udeservering på den solbeskinnede terrasse med masser af plads, eventuelt under overdække af markise, hvis det skulle finde på at smådryppe.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 895.000 kr.
Leje pr. mdr. 16.300 kr.
Størrelse 127 m² 71 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den Gyldne Okse ligger placeret midt i Vanløse på en af byens roligere veje med Jernbane Allé lige om hjørnet. Det betyder, at både Kronen, Vanløse St. og Jyllingevej ligger indenfor få hundrede meter, så toppen af Vanløses vidunder stråler lige her. Mere kan man vist ikke forvente. De seneste par år er Vanløse steget i graderne hos københavnere og bebos af alt fra unge studerende, børnefamilier og seniorer, og lokalmiljøet med restauranter, caféer og kulturelle tilbud følger stille og roligt trop.

Muligheder er der nok af!


TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 118
Boligafgift pr. mdr. 11.020
Størrelse (m2) 140
Boligafgift pr. mdr. 8.843
Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158
Størrelse (m2) 114
Leje pr. mdr. (kr.) 15.985