Erhvervsformidler, Restaurant Jenny Jedida Olsen

Jenny Jedida Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant

jo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 60 20 56 15

Lokale til salg på Carl Jacobsens Vej 15A, st.

Vi udbyder nu disse lyse og indbydende lokaler til leje med afståelse i en nybygget ejendom i Valby, som vil danne ideelle rammer om jeres næste erhvervseventyr. Her er der oplagt mulighed for at etablere alt mellem café, galleri og butik, mens den lokale kundekreds og beliggenheden tæt på offentlig transport bestemt vil understøtte en fordelagtig forretning.

Den nuværende café er både pæn, rummelig og hyggeligt indrettet og råder dertil over et skønt udeserveringsområde. De store glaspartier ud mod omgivelserne bringer masser af lys ind i lokalerne, så følelsen af plads og modernitet understøttes, ligesom de flotte lokaler på bedste vis forbindes til de rolige, men dog velfrekventerede, omgivelser. I det ene af de to store og indretningsvenlige serveringslokaler, finder I også en veletableret bar med mulighed for at søge alkoholbevilling til øl og vin. Derudover rummer caféen pæne toiletforhold med to rummelige toiletter, et veludstyret køkken til kold mad samt et mindre disponibelt rum og et depotrum i kælderplan.

Må ikke anvendes til bar, værtshus, vandpibecafé, dansested eller andet hvor der serveres spiritus.
Der må således kun serveres øl, vin eller lignende med en alkoholprocent på under 20 i ublandet stand.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 650.000 kr.
Leje pr. mdr. 20.425 kr.
Størrelse 141 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Beliggenhed

Lokalerne er placeret i stueetagen i en nybygget ejendom fra 2021, hvor mange nye beboere har indfundet sig med ønsket om en hverdag tæt på byliv og gode faciliteter. I lokalerne er der tidligere blevet afholdt forskellige typer arrangementer fra baby-café til quiz eller stand-up, så her er er der altså oplagt mulighed for opstart af et velbesøgt etablissement, som hurtigt vil være velkendt for folkene i nærområdet. Caféen placerer sig supergodt med den ene front mod den rolige gård og den anden front ud mod Carl Jacobsens Vej, hvor forbipasserende færdes på daglig basis, og derudover tager det fra caféen få minutter at gå til Ny Ellebjerg Station, som er en ægte pendlerstation for mennesker fra nær og fjern. Har vi fanget jeres interesse, så tag endelig kontakt for mere information.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 625
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 18.867
Nordre Frihavnsgade 7, st.
Størrelse (m2) 180
Leje pr. mdr. (kr.) 24.191
Frederikssundsvej 74A
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 21.394
Store Regnegade 26A, kl. og st.
Størrelse (m2) 168
Leje pr. mdr. (kr.) 34.500