Erhvervsformidler, Restaurant Jenny Jedida Olsen

Jenny Jedida Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant

jo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 60 20 56 15

Lokale til salg på Bymidten 41

På Bymidten 41 udbydes nu en sushi-restaurant til afståelse i lejede lokaler – med god omsætning og en stor, fast og loyal kundekreds. Du får med andre ord mulighed for at overtage et allerede eksisterende og veletableret koncept, der er utrolig populært. Denne sushi-restaurant fordeler sig over 127 kvadratmeter. Den er velindrettet og velholdt og alt står i flot stand.

Lokalerne har 30 siddepladser – foruden take-away.  Navn og hjemmeside følger med afståelsen og sælger hjælper gerne køber i gang, så den høje kvalitet kan bevares, og så den store kundekreds og omsætningen samtidig fastholdes. Inventar og serveringsrobot medfølger ligeledes.

Restauranten råder over et godt og funktionelt køkken, godt med lagerplads, pænt toilet og et velindrettet serveringslokale med pæne og moderne møbler.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.500.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.953 kr.
Størrelse 127 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sushi take away
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Som adressen nok allerede har afsløret, ligger butikken helt centralt i Værløse – faktisk ligger den på byens hyggelige handelsstrøg, som samler indkøbsmuligheder, specialforretninger og dagligvarer, hvilket sikrer mange potentielle kunder dagligt. Samtidig ligger denne bygning helt tæt på den store parkeringsplads, hvor kunder nemt kan parkere. Den centrale placering sikrer også, at beboere fra alle byens områder nemt og hurtigt kan nå herhen – og Værløse Station ligger tilmed kun 250 meter fra restaurantens indgang.